rss      tw      fb
Keres

 

Idei sporthírek

A régebbi hírek az archívumban találhatók

 

Tavaly rekordbevétele volt a FIFA-nak

A tavalyi világbajnokságnak köszönhetően rekordot jelentő, több mint kétmilliárd dolláros bevétele volt a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségnek (FIFA) 2014-ben.

Csernoviczki ötödik a tbiliszi GP-n

A 48 kilogrammos Csernoviczki Éva ötödik lett a cselgáncsozók tbiliszi Grand Prix-versenyének pénteki nyitónapján.

Vb-2018/22 - Hatalmas pénzt kapnak kompenzációként a klubok

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) 209 millió dollárt (közel 60 milliárd forint) oszt szét azon klubok között, amelyeknek játékosai részt vesznek a 2018-as oroszországi világbajnokságon. Ugyanez az összeg érvényes a 2022-es katari vb-re is.

Premier League - Liverpoolban lesz a forduló legfontosabb meccse

A remek formában futballozó ötödik FC Liverpool az egy hellyel előtte álló Manchester Unitedet fogadja vasárnap az angol labdarúgó-bajnokság 30. fordulójának rangadóján, amelyen mindkét csapat számára az élmezőnyben maradás a tét.

Van Gaal Manchesterből vonul vissza

A Manchester United az utolsó csapata Louis van Gaalnak, a holland labdarúgóedző ugyanis bejelentette, visszavonul, amikor munkája véget ér az Old Traffordon.

Európa Liga - Hosszabbítás után jutott tovább a Dnyipro

Az Ajax hosszabbítás után 2-1-re legyőzte a Dnyipro együttesét, ugyanakkor idegenben lőtt góljának köszönhetően az ukrán együttes jutott a legjobb nyolc közé a labdarúgó Európa Ligában.

Indian Wells-i tenisztorna - Djokovic játék nélkül elődöntős

A világelső és címvédő Novak Djokovic játék nélkül jutott a legjobb négy közé az 5,381 millió dollár (1,51 milliárd forint) összdíjazású Indian Wells-i keménypályás tenisztorna férfi versenyében, ugyanis csütörtöki negyeddöntős ellenfele, az ausztrál Bernard Tomic hátsérülés miatt nem tudott kiállni.

Pogba két hónapra kidőlt

Olasz sajtóértesülések szerint a Juventus labdarúgócsapata legalább két hónapig nem számíthat Paul Pogba játékára.

Európa Liga - Sima Fiorentina-siker Rómában

A Fiorentina meglepően simán, 3-0-ra nyert az AS Roma otthonában, ezzel bejutott a legjobb nyolc közé a labdarúgó Európa Ligában.

Illés Béla cége lett a Haladás labdarúgócsapatának többségi tulajdonosa

A hatvannégyszeres magyar válogatott Illés Béla által vezetett cég, a HALMILL Kft. lett a Swietelsky-Haladás labdarúgócsapatának többségi tulajdonosa, miután a Haladás Labdarúgó és Szolgáltató Kft-ben eddig 51 százalékos tulajdonrésszel rendelkező szombathelyi önkormányzat nem kívánt részt venni a cégnél szükségessé vált tőkeemelésben - döntött Szombathely városának közgyűlése csütörtöki rendkívüli ülésén.

Európa Liga - Továbbjutott a Napoli

Dzsudzsák Balázs csapata, a Dinamo Moszkva nem tudta ledolgozni az első mérkőzésen összeszedett kétgólos hátrányát a Napolival szemben, így nem jutott be a legjobb nyolc közé a labdarúgó Európa Ligában.

Bajnokok Ligája - Ibrahimovic egymeccses eltiltást kapott

Egy mérkőzésre tiltotta el az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága Zlatan Ibrahimovicot, a Paris Saint-Germain támadóját, akit múlt szerdán a Chelsea elleni nyolcaddöntő visszavágóján kiállítottak.

Egy héttel korábban lesz a budapesti cselgáncs Grand Prix

A Nemzetközi Judo Szövetség (IJF) elfogadta a magyar kérést, így a bakui Európa Játékok elől kitérve, a tervezettnél egy héttel korábban, június 13-án és 14-én rendezik meg a budapesti Grand Prix-t.

Pjongcsang 2018 - NOB: nincs vesztegetni való idő

A 2018-as pjongcsangi téli olimpia szervezőinek nincs vesztegetni való idejük, sok még a teendő, de a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) biztos abban, hogy minden időben kész lesz - erről beszélt Gunilla Lindberg, a NOB koordinációs bizottságának vezetője azt követően, hogy csapatával végigjárta az ötkarikás helyszíneket.