rss      tw      fb
Keres

 

Idei sporthírek

A régebbi hírek az archívumban találhatók

 

Miami tenisztorna - Nadal simán jutott tovább

Simán jutott a harmadik fordulóba Rafael Nadal az 5,381 millió dollár (1,51 milliárd forint) összdíjazású miami keménypályás tenisztorna férfi versenyében: a korábbi világelső spanyol játékos honfitársát, Nicolas Almagrót győzte le a második körben.

Malajziai Nagydíj - Hamilton rajtol az élről

A világbajnoki címvédő Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája rajtol majd az élről a vasárnapi Forma-1-es Malajziai Nagydíjon, mivel ő volt a leggyorsabb a szombati időmérő edzésen.

Miami tenisztorna - Búcsúztak a tizedik kiemeltek

A férfiaknál és a nőknél is búcsúzott a torna tizedik kiemeltje az 5,381 millió dollár (1,51 milliárd forint) összdíjazású miami keménypályás teniszviadalon.

Cancellara bukott és csigolyatörést szenvedett

Fabian Cancellara olimpiai és világbajnok országúti kerékpáros hatalmasat bukott pénteken és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy tavasszal már nem versenyezhet.

Premier League - A Hull Cityt 30 ezer fontra büntették

Az angol szövetség (FA) 30 ezer fontra (12,3 millió forint) büntette az élvonalban szereplő Hull City labdarúgócsapatát a Leicester elleni bajnokin történt incidens miatt.

Olimpia 2022 - Pekingi garanciák

Garantálják a közbiztonságot a 2022-es téli olimpiára pályázó pekingi szervezők, akárcsak azt, hogy az északisí számoknak otthont adó helyszínre hamarosan gyorsvasúttal lehet majd eljutni, lényegesen csökkentve így az utazási időt.

Újra megsérült a Liverpool angol válogatott futballistája

Ismét megsérült Daniel Sturridge, a Liverpool angol válogatott futballistája, aki így nem léphet pályára a Litvánia elleni, pénteki Európa-bajnoki selejtezőn, majd az olaszokkal szembeni, keddi barátságos mérkőzésen sem.

Szombaton Karate Maraton Szigetszentmiklóson

Negyedszer rendezik meg szombaton a Karate Maraton elnevezésű erőpróbát, amely a Magyar Karate Szakszövetség (MKSZ) által meghirdetett Karate Éve 2015 programsorozat egyik állomása. A résztvevőknek tizenkét óra alatt összesen 30 ezer karatetechnikát kell teljesíteniük.

Malajziai Nagydíj - Hamilton visszatért és a leggyorsabb volt

A címvédő Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája a Malajziai Nagydíj második szabadedzésén a leggyorsabb időt autózta azt követően, hogy az első gyakorláson motorhiba miatt nem tudott mért kört teljesíteni.