rss      tw      fb
Keres

 

Idei sporthírek

A régebbi hírek az archívumban találhatók

 

Miami tenisztorna - Sarapova búcsúja

Marija Sarapova nagy meglepetésre a második fordulóban búcsúzott az 5,381 millió dollár (1,51 milliárd forint) összdíjazású miami keménypályás tenisztorna női versenyében. A második helyen kiemelt orosz játékos honfitársától, Darija Gavrilovától kapott ki két játszmában.

Terry még egy évig marad a Chelsea-nél

Egy évvel meghosszabbította az eredetileg a mostani szezon végéig szóló szerződését John Terry, a Chelsea labdarúgócsapatának kapitánya.

Gatlinnel szerződött, Gayjel nem fog a Nike

Az elmúlt tíz év két legjobb amerikai sprintere közül Justin Gatlinnel szerződést kötött a Nike, Tyson Gayjel ugyanakkor nem tervez hasonlót.

Összehangolt Európa-bajnokságok 2018-ban

Öt sportág, az atlétika, az úszás, az evezés, a triatlon és a kerékpár egyszerre rendezi meg Európa-bajnokságát 2018-ban Berlinben, illetve Glasgow-ban. Az esemény európai sportbajnokságok néven fut majd.

EURO-2016 - Domenech szerint a franciáknak nincs esélye a győzelemre

Tovább vesztett amúgy sem túl nagy népszerűségéből hazájában Raymond Domenech, a francia labdarúgó-válogatott volt szövetségi kapitánya, aki szerint a házigazda válogatottnak nincs esélye a győzelemre a 2016-os Európa-bajnokságon.

Az IAAF elvenné két orosz gyalogló olimpiai érmeit

A Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) az utóbbi időben eltiltott orosz gyaloglók büntetéseinek súlyosbításáért a nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) fordult.

Spanyol Király Kupa - Barcelonában lesz a döntő

A Nou Camp Stadionban rendezik május 30-án a labdarúgó Spanyol Király Kupa döntőjét, amelyben az FC Barcelona és az Athletic Bilbao küzd majd meg a trófeáért.

Malajziai Nagydíj - Alonso versenyezhet Sepangban

Megfelelt az orvosi vizsgálaton és így rajthoz állhat a hétvégi Forma-1-es Malajziai Nagydíjon Fernando Alonso, a McLaren spanyol pilótája, aki február végén tesztelés közben szenvedett balesetet.

Miami tenisztorna - Nagyot csatázott egymással Becker és Struff

Nagy küzdelmet hozott a német párharc szerdán az 5,381 millió dollár (1,51 milliárd forint) összdíjazású miami keménypályás tenisztorna férfi versenyében: Jan-Lennard Struff szetthátrányból fordítva győzte le honfitársát, Benjamin Bekcert.