rss      tw      fb
Keres

Serie A - Győzött a címvédő Milan

A címvédő AC Milan hazai környezetben 2-0-ra legyőzte a Siena együttesét az olasz labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának szombati játéknapján.

Premier League - Botlott a Chelsea

A Chelsea meglepetésre csak 1-1-es döntetlent ért el a Wigan Athletic otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának szombati játéknapján.

Bundesliga - Raúl vezetésével hengerelt a Schalke

A Schalke 04 a mesterhármast szerző Raúl vezetésével 5-0-ra legyőzte a vendég Werder Bremen együttesét a német labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának szombati játéknapján.

Premier League – A Bolton Wanderers újabb veresége

Sorozatban ötödik vereségét szenvedte el és ezzel továbbra is sereghajtó a Bolton Wanderers az angol labdarúgó-bajnokságban: Bogdán Ádám csapata - a magyar válogatott kapussal a cserepadon - ezúttal a Fulham vendégeként kapott ki szombaton.

Tizenöt meccses eltiltást kapott Kamerunban Eto’o

Tizenöt meccses eltiltást kapott hazájában Samuel Eto’o, a Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató Anzsi Mahacskala kameruni labdarúgója.

A FIFA kizárással fenyegeti Svájcot a Sion-ügy miatt

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) szombati bejelentése szerint felfüggeszti Svájc tagságát, amennyiben az alpesi ország szövetsége egy hónapon belül nem bünteti meg a Vanczák Vilmost is foglalkoztató Sion csapatát.

Schmitt Pál: a vívás megtanít tisztelni az ellenfelet

A vívás olyan sport, amely megtanít tisztelni az ellenfelet - mondta Schmitt Pál köztársasági elnök szombaton Debrecenben, a helyi DHSE-PMD sportegyesület új vívótermének avatásán.

Úszópárharc: Hosszú Katinka győzött, Gyurta második lett

Hosszú Katinka női 400 m vegyesen nyerni tudott, míg Gyurta Dániel 200 mellen második, Cseh László pedig 400 vegyesen harmadik lett az Egyesült Államok-Európa úszópárviadal pénteki első napján, Atlantában.

Választaniuk kell az angol futballistáknak: Eb vagy olimpia

Az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) döntése értelmében nem vehetnek részt a jövő évi, londoni olimpián azok a játékosok, akik néhány héttel korábban, a lengyel-ukrán közös rendezésű Európa-bajnokságon pályára lépnek a szigetországi válogatottban.

Mourinho: ha a Realnak gondja van, a többi csapatnak még nagyobb

Kedvező helyzetben van a Real Madrid a spanyol labdarúgó-bajnokságban, így a vezetőedző, José Mourinho szerint nem kell felrázni a csapatot, még azzal együtt sem, hogy a legutóbbi fordulóban hazai pályán kikapott az FC Barcelonától.

Ivanisevic drága a horvát szövetségnek

Nem lesz a horvát Davis Kupa-csapat szakmai vezetője a 2004-ben visszavonult Goran Ivanisevic, mert a teniszszövetség (HTS) nem tud annyit fizetni neki, amennyit kért.

Őrizetben, majd szabadlábon a Sunderland két játékosa

A rendőrség őrizetbe vette, majd óvadék ellenében szabadlábra helyezte Nicklas Bendtnert és Lee Cattermole-t, az angol élvonalbeli Sunderland két labdarúgóját, akiket azzal gyanúsítanak, hogy kocsikat rongáltak meg a Premier League-rivális, szomszédvár Newcastle United stadionjánál.

Bundabotrány - A manipulált siófoki mérkőzések

A Központi Nyomozó Főügyészség gyanúja szerint a Siófok labdarúgócsapatának négy mérkőzését manipulálták 2008-ban és 2009 tavaszán.

Bundabotrány - Újabb három gyanúsított

Újabb három gyanúsítottja és egy megnevezett manipulált mérkőzése van a nemzetközi fogadási csalásokkal kapcsolatos ügynek.

Már csak kéét hely kiadó a 2012-es Forma-1-es pilótalistán

A Force India pénteken bejelentette, hogy jövőre a brit Paul di Resta és a német Nico Hülkenberg vezeti majd a csapat autóit, így már csak két kiadó hely maradt a Forma-1-es autós gyorsasági-világbajnokság 2012-es idényére.

Primera División - Sevillába utazik a Real Madrid

A Real Madrid szombaton az ötödik Sevilla otthonába utazik és próbál meg javítani a múlt heti Barcelona elleni rangadó elvesztése után a spanyol labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában.

Premier League - Az Arsenal ellen javíthat a Manchester City

A hétvégén rendezik meg az angol labdarúgó-bajnokság 16. fordulóját, amelynek vasárnap esti rangadóján a listavezető Manchester City az Arsenal együttesét fogadja.