rss      tw      fb
Keres

Serie A - Palacio sarkazása döntötte el a milánói derbit

Az Internazionale Rodrigo Palacio 86. percben szerzett fantasztikus góljával nyert a városi rivális AC Milan ellen az olasz labdarúgó-bajnokság idei utolsó, 17. fordulójának vasárnapi esti zárómérkőzésén.

Premier League - Everton-siker

Az Everton 2-1-re nyert a Swansea City vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának második vasárnapi mérkőzésén.

Női kézilabda-vb - Végeredmény

A brazil válogatott nyerte a női kézilabda-világbajnokságot, miután a vasárnapi döntőben 22-20-ra nyert a házigazda szerb csapat ellen. Brazília ezzel a sportág történetének 13. országa lett - és az első dél-amerikai -, amely világbajnoki címet nyert.

Női kézilabda-vb - Sporttörténeti brazil győzelem

A brazil válogatott nyerte a női kézilabda-világbajnokságot, miután a vasárnapi döntőben 22-20-ra nyert a házigazda szerb csapat ellen. Brazília ezzel a sportág történetének 13. országa lett - és az első dél-amerikai -, amely világbajnoki címet nyert.

Síugró vk - Stoch sikere

Szombati második helyét követően vasárnap már győzött a lengyel Kamil Stoch a síugró világkupa-sorozat engelbergi viadalán.

Bundesliga - Megszakadt a Mönchengladbach parádés hazai sorozata

Nem sikerült megőriznie százszázalékos hazai mérlegét a Borussia Mönchengladbach együttesének a német labdarúgó-bajnokság idei utolsó, 17. fordulójában, ugyanis vasárnap csak 2-2-es döntetlent játszott a vendég Wolfsburg együttesével.

Bogár János Szlovákiában nyert

Bogár János nyerte a szlovákiai Szepsiben rendezett 9 kilométeres utcai futóversenyt.

Premier League - Már Villas-Boas nélkül nyert a Tottenham

Tottenham Hotspur a togói Emmanuel Adebayor duplájának is köszönhetően 3-2-re nyert a Southampton vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén.

Serie A - Fontos győzelmet aratott a Bologna

A játéknap előtt 19. helyen álló Bologna 1-0-ra legyőzte a vendég Genoát az olasz labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén.

Klubvilágbajnokság - A Bayern München diadalmaskodott

A Bajnokok Ligája-győztes Bayern München nyerte a labdarúgó-klubvilágbajnokságot: a német együttes a szombati fináléban esélyeshez méltóan 2-0-ra győzött a házigazda Raja Casablanca ellen.

Klubvilágbajnokság - Az eddigi döntők

A labdarúgó-klubvilágbajnokság eddigi döntői (benne a jogelődnek számító világkupa eredményeivel):.

Primera División - Győzelmével élen az Atlético

Az Atlético Madrid hazai pályán a góllövőlistán éllovas Diego Costa duplájának is köszönhetően 3-2-re nyert a Levanta ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának harmadik szombati mérkőzésén.

Bundesliga - Szalaiék nem bírtak a nyeretlen Nürnberggel

A Schalke 04 gól nélküli döntetlent játszott a nyeretlen Nürnberg együttesével a német labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának utolsó szombati mérkőzésén. Szalai Ádámot 70 percig volt pályán.

Primera División - Továbbra is zuhanórepülésben a Betis

A sereghajtó Real Betis hazai pályán egygólos vereséget szenvedett az Almería együttesétől a spanyol labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának második szombati találkozóján, a sevillaiak ezzel már tíz mérkőzés óta nyeretlenek.

Serie A - Hat mérkőzés óta nyeretlen a Livorno

Hat mérkőzés óta nyeretlen a Livorno az olasz labdarúgó-bajnokságban. A csapat a 17. forduló első szombati összecsapásán hazai pályán az Udinesétől kapott ki 2-1-re.

Klubvilágbajnokság - Az Atlético Mineiro a harmadik

A Libertadores Kupa-győztes Atlético Mineiro végzett a harmadik helyen a Marokkóban zajló labdarúgó-klubvilágbajnokságon, miután a szombati bronzmérkőzésen 3-2-re legyőzte a kínai Kuangcsou Evergrande együttesét.

Amerika nyerte az Európa elleni úszópárbajt

Az amerikai csapat 132-131-re nyert a Biczó Bencével és Verrasztó Dáviddal felálló Európa-válogatott ellen a kétnapos glagow-i úszópárbajon.

Primera División - Otthon kapott ki a Villarreal

A Sevilla 2-1-re győzött az újonc Villarreal vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának első szombati mérkőzésén.