rss      tw      fb
Keres

 

Foci, tenisz, világegyetem...

 

FIFA 2014

A 2014-es foci VB mérkőzéseinek menetrendje és eredményei.

A 2014-es világbajnokság csoportbeosztása

A házigazda Brazília június 12-én a Sao Pauló-i stadionban Horvátországgal találkozik a 2014-es labdarúgó-világbajnokság nyitómérkőzésén a Costa do Sauipében tartott pénteki csoportsorsolás alapján.

Búcsú a baseballtól

„Egy éve a bostoniak az ’amerikai’ liga keleti csoportjában az utolsó helyen fejezték be a 2012-es szezont. A legrosszabbak voltak. Egy évre rá a csúcsra jutottak.”

Lou Reed meghalt

„Valószínűleg ő volt a világ leghatásosabb és leglenyűgözőbb énekese, aki nem tudott énekelni.”

A világ baseballdöntője – 2013

„...a főszerkesztő asszony erősen hangulatember, ha mondhatok ilyesfélét, és számomra úgy tűnik, hogy még mindig nem tudta megbocsátani Shane Victorinónak, hogy 2012-ben hátat fordított a Philadelphia Phillies csapatának.”

Roland Garros – Párizsi napló 5.

Aczél Endre


A tapintatos győztes, a csalódott vesztes

„Novak Djokovics… a végén nem volt képes leplezni a csalódottságát. Nemhogy mosolyogva gratulált volna Nadalnak, külső körülményekre hárította a vereséggel járó felelősséget.”

Nadal-interjú a Le Monde-ban

Mihancsik Zsófia


„Hosszú távon az egyetlen célom az, hogy jobban játsszak, hogy boldog legyek teniszezés közben és megpróbáljak továbbra is egészséges maradni.”

Roland Garros – Párizsi napló 5.

Aczél Endre


„…ha Sarapova – aki kilenc éve nem volt képes megverni őt – meg nem táltosodik szombaton, akkor az amerikai pályafutása huszadik (!) Grand Slam-döntőjéből fog győztesen kikerülni.”

Roland Garros – Párizsi napló 3.

Aczél Endre


„…valamennyien tudjuk, hogy a most 33 éves svájci fenomén karrierje leszálló ágban van – amint az most Tsonga ellen be is bizonyosodott.”

Emancipáció

Aczél Endre


A 4-0 után az Allianz Stadionban – szatmar.ro

„Kedden és szerdán két német élcsapat a szó szoros értelmében kivégezte a világ két, legjobbnak tartott spanyol klubját, a Barcát és a Reált.”

Iniesta

Aczél Endre


Iniesta-gólöröm – fcbarcelona.com

„Andrés Iniesta legalább annyit ér, mint Lionel Messi.”