rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2011. december 6.


Bolgár György kérdései 2011. december 6-ai műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy Orbán Viktor péntek reggel növekedési tervet rendelt Matolcsy Györgytől és délutánra meg is kapta mind a százhetvenhét oldalt. Ilyen egyszerű lesz növekedni? Kit szédítenek ezzel?

Másik témánk, hogy alkotmányba foglalta a kormány az államadósság kötelező csökkentését, de mindjárt fel is mentené magát alóla. Egészen 2016-ig. Tudják mit csinálnak?

Mit gondolnak aztán arról, hogy eddig 55 ezren éltek a devizaadósság végtörlesztésének lehetőségével és ez 90 milliárd forint veszteséget okozott az amúgyis veszteséges bankoknak. Nem baj? Vesszenek?

Mi a véleményük továbbá arról, hogy jövőre kicserélik a pénzérméket, mert az ország hivatalos neve Magyar Köztársaságról Magyarországra változik. Mindjárt máshogy fogunk nézni egy százforintosra?

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy a Milla csoport megfigyelőt szeretne küldeni a Valutaalappal folytatandó tárgyalásokra. Csak nem képzelik?

És végül beszéljük meg, hogy összefogott az LMP a Jobbikkal. A női képviselők számának megduplázása érdekében. Antidemkoratikus párttal együtt küzdeni demokratikus értékekért, szabad ezt?Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!