rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2011. december 7.Bolgár György kérdései 2011. december 7-ei műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy kizárólag Gyurcsány bűne az államadósság növekedése. Ezt állapította meg az ezzel foglalkozó parlamenti albizottság. A Medgyessy- és a Bajnai-kormány esetleges gazdaságpolitikai hibái mögött nincs büntetőjogi felelősség. A Gyurcsány-kormány tevékenysége viszont felveti a hanyag és a hűtlen kezelés, valamint az államháztartási törvény megsértésének gyanúját. Úgyhogy erről tájékoztatják az ügyészséget. Újabb Gyurcsány per készülőben?

Ezzel is kapcsolatos, hogy vádat emeltek a volt titkosszolgálati vezetők, illetve az egykori titkosszolgálatok felügyelő miniszter ellen, méghozzá kémkedés miatt. A demokratikus rendszer első kémpere? Nincsen valami rossz érzésük?

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy mégsem a magyar gazdasági növekedés elősegítéséhez van szükségünk a Nemzetközi Valutaalapra. Bár a kormány részéről eddig ezt mondták. Tudják-e mit akarnak?

Mi a véleményük továbbá arról, hogy illetéktelen fideszes vezetők is utazta az Azori-szigetekre. Nemcsak olyan megyei közgyűlési elnökök, akik tagjai az európai régiók gyűlésének. A pán-európai roma stratégia sikere érdekében még ezt az áldozatot is érdemes volt meghozni?

És végül beszéljük meg, hogy a közszolgálati televízió híradójában kiretusálták Tőkés László mögül a Legfelsőbb Bíróság volt elnökét, Lomnici Zoltánt. Holott ők ketten együtt tartottak sajtótájékoztató az Emberi Méltóság Tanácsának vezetőiként. Aki nincs száz százalékig velük, az nincs is?Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!