rss      tw      fb
Keres

Orbán Viktor újévi köszöntője a faceboook-on

MTI 2011. december 31., szombat 21:12

Azt kívánom, hogy a 2012-es év mindannyiunk számára a remény éve legyen - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a facebook közösségi oldalon szombaton este közzétett újévi köszöntőjében.

A kormányfő emlékeztetett arra, hogy másfél évvel ezelőtt példátlan összefogás jött létre Magyarországon, mint fogalmazott: "elhatároztuk, hogy összekapaszkodunk, és közösen kijavítjuk azokat a hibákat, amelyektől szenvedtünk az elmúlt évek során".

Sokat dolgoztunk a 2011-es évben, ez az év Magyarország megújulásának éve lett, átszerveztük, amit át kellett szerveznünk - tette hozzá.

Orbán Viktor szólt arról is: tudja, hogy sok nehézséget kell elszenvedniük a magyar családoknak, sok a bizonytalanság, és ilyen időkben különösen felértékelődik az, ami mindannyiunk biztonságához járulhat hozzá: a hazánk, az otthonunk, a családunk.

"Azt kívánom Önöknek, hogy a 20102-es év mindannyiunk számára a remény éve legyen. A Jóisten őrizze meg biztonságban a hazánkat, a családunkat és az otthonunkat. Isten éltessen mindannyiunkat, boldog új esztendőt kívánok" - zárta rövid újévi köszöntőjét a miniszterelnök.