rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2012. január 4.Bolgár György kérdései 2012. január 4-ei műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy történelmi mélypontjára került a forint. Minden eddiginél magasabbra, 320 forint fölé emelkedett az euró árfolyama, a világsajtó pedig címoldalon foglalkozik az egyre súlyosabbnak látszó magyar gazdasági helyzettel. Merre van a kiút?

Másik témánk, hogy az Európai Unió a jelek szerint fokozza a nyomást a magyar kormányra és a szervezet irányító testülete, a bizottság több magyar üggyel is foglalkozni fog. A bizottság médiaügyi biztosa szóvivője útján pedig közölte, hogy a nemrég létrehozott sajtóbizottság a magyar helyzetet, benne a Klubrádió frekvenciájának elvételét is megvizsgálja. Van még remény?

Ezenkívül mit szólnak ahhoz, hogy egy minisztérium rendelet szerint a magyar orvosokénál magasabb bért írnak elő a külföldről érkező, itt állást vállaló orvosoknak. Nekik közel 240 ezer forintot kell kapniuk, ami kétszerese egy kezdő magyar orvos bérének. Menjenek csak külföldre a magyarok?

És végül mi a véleményük arról, hogy márciustól csak egyhavi gyógyszert írhat fel az orvos betegnek. Szigorítunk, szigorítunk?Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!