rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2010. február 2.

Bolgár György kérdései a február 2-ai műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy mennyire árt az MSZP-nek a Hagyó ügy.

Mit gondolnak továbbá, lesznek-e nálunk is következményei annak, hogy Angliában csúszópénzek átadásának vádjával letartóztattak egy osztrák grófot, aki közreműködött a Gripen vadászgépek eladásában.

Következő témánk, hogy a Népszava értesülése szerint a Fidesz kétharmados parlamenti többség birtokában elhalasztaná az őszi önkormányzati választásokat. A Fidesz szerint ez hazugság, Önök szerint lehet-e benne valami?

Mit szólnak továbbá ahhoz, hogy néhány hetes folyamatos tagadás után a Fidesz szakpolitikusa, Varga Mihály ismét előállt az általa kívánatosnak tartott nyugdíjmodellel. Bár azt mondta, nem az a lényeg, hogy lengyel, német vagy svéd, hanem az egyéni számlás rendszerről van szó. Nem hittem, mondta Kaposváron, hogy a svédekkel riogatni lehet. De most akkor riogatás ide vagy oda, mit is akar a Fidesz?

És végül mit szólnak ahhoz, hogy rendőröknek kellett megvédeniük a hallgatóságtól azt a bírónőt, aki ma pénzbüntetésre ítélte a terrorizmus gyanújával fogvatartott Budaházi Györgyöt. Egy másik ügyben a szovjet emlékmű megrongálása miatt született ez az ítélet. Miért lehet botrányokat rendezni a bíróságokon?


Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!