rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2010. február 3.

Bolgár György kérdései a február 3-ai műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy egyre terebélyesedik a BKV-ügy. Vajon a szocialisták beárazták-e már a botránysorozatot választási kilátásaiba, vagy még csak most jön a java.
Másik témánk, hogy nemcsak Orbán Viktor tart évértékelő beszédet ezen a héten, hanem Bokros Lajos is. Az MDF miniszterelnök jelöltje két nappal Orbán után beszél, és a párt közlése szerint nemcsak 2009-ről, hanem arról is, hogyan vinnék ki Magyarországot a válságból. Kinek lesz nagyobb sikere?
Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy a Jobbik egyik vezetője felajánlotta választókerületi jelöltségét a terrorizmus gyanújával fogva tartott Budaházy Györgynek. Novák Előd azonban nem a Jobbik jelöltlistáján való részvételt kínálja Budaházynak, hanem azt, hogy függetlenként induljon az ő körzetében. Jobbikos igen is meg nem is?
És végül mi a véleményük arról hogy a vancouveri téli olimpián tizenhat magyar versenyző mellett húsz sportvezető vesz részt? Mert hogy Coubertin báró szerint nem a győzelem, hanem a részvétel a fontos? Valamint több pénzt a versenysportra?


Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!