rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2012. február 2.Bolgár György kérdései 2012. február másodikai műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy mi lesz a Klubrádióval, miután a bíróság elhalasztotta a hétfőre kitűzött tárgyalását a 95,3-as frekvencia ügyében. Úgyhogy minden jel szerint folytatni fogjuk tovább az eddigihez hasonló ideiglenes frekvencia engedéllyel. Hadd szóljunk.

Másik, de nem csak a Klubrádió hallgatóit érintő témánk, hogy vékonyabb lett a februári fizetési boríték, és megint elsősorban a kiskeresetűek jártak rosszul. Vajon mikor szisszen fel a társadalom?

Mit szólnak ezzel kapcsolatban is ahhoz, hogy a Medián legfrissebb közvéleménykutatása szerint január végén kissé nőtt Orbán Viktor népszerűsége. Valószínűleg az Európai Unióval szembeni szónoki fellépése nyomán. Ennyi elég az emberek egy részének támogatásához? Schmitt Pál népszerűsége viszont jelentősen csökkent. A plágiumügy ezek szerint lassan beszivárog a tudatunkba? Mellesleg a Medián szerint Gyurcsány Ferenc új pártja bejutna a parlamentbe. Mellesleg?

És végül mi a véleményük arról, hogy a rendőrség tegnap nem tudta megakadályozni az új színházi tiltakozó tüntetés szélsőjobboldali megzavarását. Pedig a szélsőségesek csak néhány tucatnyian voltak. Mi történik, ha legközelebb nagyobb tömegek gyűlnek össze?Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!