rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2012. február 9.



Bolgár György kérdései 2012. február 9-ei műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük a most zajló brüsszeli vitát a magyar helyzetről, benne a Klubrádió sorsáról. A magyar kormány rendkívül éles kritikákat kap az Európai Bizottság vagy épp az imént az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet képviselőitől, vezetőitől. Mindenesetre az ott jelenlévő Navracsics Tibor azt kérte, hogy senki ne fejtsen ki politikai véleményt a Klubrádió ügyében, a frekvenciadöntés bíróság előtt van, és nem volna szerencsés a bíróságot befolyásolni. Akkor maradjunk annyiban, hogy a médiatanács döntött és kész?

Másik témánk, hogy Orbán Viktor szerint az elmúlt hónapokban puccskísérlet zajlott ellene. A CNN, a nemzetközi média, magyar és külföldi diplomaták közreműködésével, sőt az ő elmozdítására irányuló folyamatnak volt egy nemzetbiztonsági része is. Vajon a csőszkunyhó a jugoszláv határ mellett miért maradt ki? Ha már a centrális erőtér megvan hozzá.

És végül mi a véleményük arról, hogy az ír Ryanair légitársaság pénzügyi támogatást kap a magyar kormánytól budapesti légijáratok indítására. Meghalt a Malév, éljenek az írek? Magyar pénzből?



Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!