rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2010. május 28.

Bolgár György kérdései a 2010. május 28-ai műsorban


Mai műsorunkban még mindig megbeszéljük a kettős állampolgárságot, a magyar törvénymódosítás várható következményeit. Ezzel is összefüggésben aztán azt, hogy a Fidesz holnap Kossuth téri nagygyűlést tart. Vajon mekkora részvétellel és milyen üzenettel?

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy a Fidesz egymás után hozzá létre a parlamenti albizottságokat. Az elmúlt 8 év kormányzati tevékenységének kivizsgálására. Az MSZP egyenlőre nem delegál tagokat a testületekbe, mert úgy véli, hogy ezek valójában vizsgálóbizottságok, amelyeket viszont csak meghatározott célra és időre volna szabad létrehozni. Beszámolás, elszámoltatás, vagy leszámolás?

Mi a véleményük továbbá arról, hogy a távozó pénzügyminiszter drukkol, hogy a következő kormánynak sikerüljön. Mikor hallottak ilyet legutóbb a hatalomból távozó vezetőtől?

Következő témánk, hogy Pokorni Zoltán elismerte, hiba volt őszintének lennie, amikor arról nyilatkozott, hogy Sólyom László lesz-e újból a köztársasági elnök. Miért is hiba?

És végül mit gondolnak arról, hogy a Népszabadság értesülései szerint a Jobbik nem mondott le a Gárda újjászervezéséről, ugyanakkor a kijelölt belügyminiszer megerősítette, sem gárdát, sem csendőrséget nem akar. Meddig feszíti a húrt a Jobbik?


Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!