rss      tw      fb
Keres

A Főgáz 150 millióval támogatja az FTC-t

MTI 2012. március 1., csütörtök 13:27

A Főgáz a Ferencvárosi Torna Club két szakosztálya sportolóinak eredményes felkészüléséhez és versenyeihez nyújt anyagi segítséget a klubbal kötött megállapodás értelmében. A hosszú távú együttműködés keretében az FTC futball és női kosárlabda szakosztályokat támogatja a vállalat.    

"Nagyon örülök, hogy egy újabb jelentős támogató állt mellénk a Főgáz Zrt. révén. Minden erőnkkel törekszünk arra, hogy példát mutassunk a nevelésben, az élsportban és többek között az átlátható gazdálkodásban" - mondta Kubatov Gábor klubelnök.   

"A Ferencvárosi Torna Club Budapest több mint száz éves történelmi múlttal rendelkező sportklubja, amely a főváros határain túl is a legismertebb és legtöbb szurkolóval rendelkező egyesületnek tekinthető. A szponzorációval lehetőség nyílik számunkra, hogy tovább növeljük a Főgáz országos ismertségét; miközben reméljük, hogy támogatásunkkal hozzájárulhatunk a budapesti sportolók további sikereihez és az utánpótlás fejlesztéséhez" - nyilatkozta Koncz László, a FŐGÁZ vezérigazgatója, aki hozzátette, bízik benne, hogy a támogatás révén nem csupán a sportolók eredményéhez járulhatnak hozzá, hanem a sikeres utánpótlás-neveléshez is.”