rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2012. március 21.



Bolgár György kérdései 2012. március 21-ei műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy a Velencei Bizottság jelentése nyomán a világsajtó egy része arról ír, veszélyben van a magyar igazságszolgáltatás függetlensége. Kellett ez nekünk?

Ezzel kapcsolatos téma, hogy a kormány törvénymódosító javaslata több kérdésben nem követi a Velencei Bizottság figyelmeztetéseit. Tovább feszítjük a húrt?

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy a korábban tervezettnél nagyobb, hatvanötezres stadiont építenek a megmaradó Puskás stadion mellé. Ilyen gazdagok vagyunk vagy ennyire kíváncsiak a magyarok a magyar focira?

Mi a véleményük továbbá arról, hogy a béremelések miatt visszavonják letétbe helyezett felmondásukat a rezidens orvosok. Válság elhárítva?

Beszéljük meg továbbá, hogy 450 ezer forintot keresnek átlagban a terrorelhárítási központ rendőrei. Mert megérdemlik?

És végül mit gondolnak arról, hogy a kormánynak semmi köze Schmitt Pál doktorijának felülvizsgálatához, ez az egyetem belügye. Közölte a nemzeti erőforrás miniszter a Demokratikus Koalíció egyik képviselőjének kérdésére válaszolva. Egyben kioktatta a képviselőt, hogy nyilatkozataival ő sérti a tudomány autonómiáját. Ez a kormány semmibe nem szól bele?



Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!