rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2010. június 2.

Bolgár György kérdései a 2010. június 2-ai műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy a Fidesz egyre több jel alapján nem Sólyom Lászlót akarja köztársasági elnöknek. A Népszabadság értesülései szerint ezért sem tartanak kérdőíves szimpátiaszavazást, mint öt éve. A helyzet változására utal, hogy az MSZP-s Szanyi Tibor szerint viszont Sólyom lenne az ideális jelölt. És ha a Fidesz teljesen elfogadhatatlan jelöltet állítana, az MSZP-nek meg kéne fontolnia Orbán Viktor jelölését. Ügyes? Vagy túl átlátszó?

Másik témánk, hogy pillanatok alatt lefejezte a honvédség vezetését az új honvédelmi miniszter. Ennyit a nemzeti együttműködés rendszeréről? Vagy teljesen mindegy, hogy a régi vezérkari főnök egy napig vagy egy hónapig húzza?

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy a Gaskó István vezette Liga szakszervezet is tiltakozik a köztisztviselők indoklás nélküli elbocsátásának terve ellen.

Beszéljük meg tovább, hogy az Index internetes újság cikke szerint a Fidesz képviselői rendszeresen lehurrogják a nekik nem tetsző ellenzéki felszólalásokat a parlamentben.

És végül mi a véleményük arról, hogy a súlyos balesetet okozó Stohl András díjat kapott és vett át színészi teljesítményéért. Szerencsés-e ez, és ha nem, akkor jobb lett volna-e visszavenni tőle a díjat?


Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!