rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2012. április 13.



Bolgár György kérdései 2012. április 13-ai műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük azt a friss hírt, hogy Áder János lesz a Fidesz köztársasági elnökjelöltje – legalábbis a hvg.hu értesülése szerint erről döntött a párt elnöksége. Nincsenek csodák?

Másik témánk, hogy a miniszterelnök ötkulcsos áfát és banki forgalmi vagy tranzakciós adót szeretne bevezetni. Lenyeljük?

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy a Károlyi- és a József Attila-szobor után lehet, hogy a Nagy Imre-szobrot is elviszik a Kossuth tér mellől. Erre utalt legalábbis Kövér László egy interjúban, márpedig ha ő utal valamire, akkor abból nagy valószínűséggel lesz is valami! Baloldaliak kíméljenek?

Mi a véleményük továbbá arról, hogy a Fővárosi Törvényszék fölülbírálta a rendőrség határozatát, és engedélyezte a budapesti meleg felvonulást? A rendőrök tudták előre, hogy ez lesz, mégis próbálkoztak? Vajon miért?

És végül beszéljük meg, hogy a szigetszentmiklósi gimnázium élére botrányos körülmények között kinevezett ideiglenes igazgató pályázatának egyetlen érdemi pontja az alapító igazgató szerint az, hogy Túró Rudi-automatát állíttatna föl az iskolában. A diákok ezért azt kiabálták egy demonstráción, hogy „Túró Rudi, mondjon le!” Elég-e a szellemesség az erővel szemben?



Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!