rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2012. május. 9.



Bolgár György kérdései 2012. május 9-ei műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy vajon érdemes-e még Schmitt Pál vagyonnyilatkozatával, bevallásával, esetleges állami lakásával foglalkozni, vagy ennek már sem jogilag, sem politikailag, sem erkölcsileg nincs értelme. Ha egyszer lemondott akkor az összes többi kérdés lényegtelen?

Másik témánk, hogy a kormány már másfél hónap múlva bevezeti a távközlési adót, azzal a megkötéssel, hogy az legfeljebb hétszáz forint lehet. Ennyit úgyis kibírnak a telefonálók?

Mit szólnak ezenkívül Horthy politikai feltámasztásához és hogy ebben fideszes politikusok is résztvesznek. Jönnek a lovasszobrok? És még mi?

Mi a véleményük aztán arról, hogy Egerben nemkívánatos művésznek minősítették az SZDSZ-es zsidó Székhelyi Józsefet, de a botrány csak majd egy éves késéssel robbant ki? Hogyhogy?

Beszéljük meg továbbá, hogy szélsőjobbosok megtámadták az LMP-s Schiffer Andrást Vecsésen.

És végül mit gondolnak arról, hogy a közszolgálati Duna tévében elkezdték egy olyan úgynevezett dokumentumfilm sugárzását, amelynek interjúalanyai órákon keresztül arról beszélnek, hogy az egész világ a magyar nemzetet akarta és akarja felszámolni, hogy a Kárpát-medence a világ szívcsakrája, hogy aki ezt a területet uralja, az az egész világot is, hogy a magyar tudomány idegen érdekeket szolgál és így tovább. Hogy adhat a közszolgálati média helyet és teret ennek a teljesen eltorzult gondolkodásmódnak?



Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!