rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2012. július 12.



Bolgár György kérdései 2012. július 12-ei műsorban


Mai műsorunkban megint kénytelenek vagyunk megbeszélni a Klubrádió helyzetét, sorsát, miután egy mai bírósági ítélet sem tudta eldönteni, hogyan lehetne a miénk a 2010-ben pályázaton elnyert 92,9-es frekvencia. Örök ideiglenesség?

Másik témánk, hogy az LMP-s képviselők tegnapi közgépes tiltakozásáról a Fidesz frakció vezetőjének a perverz szexuális játék jutott eszébe a parlamentben. Rossz az, aki rosszra gondol?

Még ezzel a témával összefüggésben a magukat leláncoló politikusokat és aktivistákat fejenként százezer forintra büntették. Sokba lesz ez nekik?

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy Matolcsy György szerint 2030-ra gazdag és boldog ország leszünk. Már csak tizennyolc évet kell várnunk?

Mi a véleményük továbbá arról, hogy Orbán Viktornak lemerültek az akkumulátorai, ahogy ő mondta. Ezért két hét szabadságra megy. Mert megérdemli? Mert megérdemeljük?

És Matolcsy György is szabadságra megy, aki éppen az IMF delegáció érkezésekor távozik Budapestről.

Végül beszéljük meg, hogy tíz év óta tavaly követték el Magyarországon a legtöbb bűncselekményt, ahogy az kiderült a legfőbb ügyész beszámolójából. Két hét alatt rend lett, de két év alatt mégsem?



Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!