rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2012. július 20.



Bolgár György kérdései 2012. július 20-ai műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy bizonyítottság hiányában megszüntették a nyomozást Gyurcsány Ferenc ellen a sukorói kaszinóberuházás ügyében. A volt miniszterelnök szerint Polt Péter legfőbb ügyésznek ezek után le kellene mondania. Tényleg ilyen súlyos melléfogás történt, vagy íme, él és áll még a jogállam?

Ezzel kapcsolatos, hogy az eredeti feljelentő, az LMP-s Schiffer András szerint Budai Gyula elszámoltatási biztos nem végezte rendesen a munkáját, és a Fidesz valójában nem is akar elszámoltatást, mert attól fél, hogy 2014-ben majd ő következik, úgyhogy csak néha megcsörgeti a bilincset a volt szocialista politikusok feje fölött. Ez volna a koreográfia?

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy Orbán Viktor a jövő héten mégis találkozik az IMF itt tárgyaló delegációjával? Nem arról volt szó, hogyha az IMF jön, ő megy?

Mi a véleményük továbbá arról, hogy a háborús bűnökkel gyanúsított Csatáry László azt állítja, nem gettóparancsnok volt Kassán, hanem csak rendőrfogalmazó, és a németeknek tolmácsolt?

Végül beszéljük meg, hogy a meggyilkolt pszichológuslány, Bándy Kata családja azt kéri, ne használják föl lányuk nevét uszításra, gyűlöletkeltésre vagy ürügyként a halálbüntetés visszaállításának követelésére. A leginkább érintettek a legjózanabbak?



Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!