rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2012. augusztus 9.



Bolgár György kérdései 2012. augusztus 9-ei műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy még a legoptimistább reményeken is túltesznek a magyarok az olimpián. A legváratlanabb siker, hogy Risztov Éva aranyérmes lett a tízkilométeres úszásban. A kajakosok ma egy további aranyat és két ezüstöt szereztek. Ehhez képest ugyan nagy csalódás a vízilabdacsapat kiesése, de az összkép meghökkentően jó. Mivel magyarázzák, hogy szinte senki sem hitt ilyen kiváló eredményekben? Netán azzal, hogy az Orbán-kormány kifejezett sportbarát politikát folytat?

Másik témánk, hogy egy vezető gazdasági szakértő, a Központi Statisztikai Hivatal volt elnöke szerint lehet, hogy a kormány jövőre nem emeli a nyugdíjakat, mert hiányzik hozzá a pénz a költségvetésből. Ezt el tudják képzelni?

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy a főpolgármester döntött az új fővárosi buszok égszínkékre festéséről? Ez vajon ízlés kérdés? Vagy tök mindegy, hogy Tarlós-kék buszok futnak-e Budapesten, mert az a lényeg, hogy nem BKV-, hanem magántulajdonban?

Mi a véleményük továbbá arról, hogy százmillió forintba került a négy köztelevíziós csatorna arculatváltása, a csatornajelző logók megtervezése. Hogy jobban lássuk, melyik az m1 vagy talán másért?

És végül beszéljük meg, hogy jogutód nélkül megszüntették a Budapesti Rendőrfőkapitányságon a Szervezett Bűnözés elleni osztályt. Megszűnt a szervezett bűnözés?



Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!