rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2012. augusztus 14.Bolgár György kérdései 2012. augusztus 14-ei műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy hivatalosan is recesszióba zuhant vagyis két egymást követő negyedévben is visszafejlődött a magyar gazdaság. Mindehhez még az infláció is emelkedett majdnem hat százalékra. Tündérmesékből nem lehet megélni? Vagy már megint az elmúlt nyolc év a hibás.

Másik témánk, hogy Orbán Viktor egészen különös levélben gratulált a Magyar Olimpiai Bizottsági elnökének az olimpiai szerepléshez. A címzésben csak az szerepel, hogy Borkai Zsolt elnök úrnak a világ tetejére. Elengedheti-e magát ennyire egy miniszterelnök?

És vajon elengedheti-e annyira amennyire egy hétvégi interjújában tette Orbán. Szabó Máté ombudsmanról közölte, hogy már az egyetemen is olyan volt mint most, obskurus témákkal foglalkozott obskurus megközelítésekből. Aztán közölte, hogy ellenzi a tandíjat, viszont azt szeretné, hogy Magyarországon olyan felsőoktatási rendszer működjön, amelyben minden diák maga állja a tanulás költségeit. Obskurus ombudsman? Tandíj meg nem lesz csak mindenki fizet a tanulásért? Jól hallok?

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy egy héttel a határidő lejárta előtt hétszázezer válasz érkezett az úgynevezett nemzeti konzultáció kérdéseire. Sok vagy kevés?

És végül mi a véleményük arról, hogy életveszélyessé vált a Puskás stadion és egy hivatalos dokumentum szerint azonnal le kellene zárni az épületet. Holnap azonban Magyarország-Izrael futballmeccs lesz. Vagy csak lenne?Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!