rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2012. szeptember 4.



Bolgár György kérdései 2012. szeptember 4-ei műsorban


Mai műsorunkban természetesen az azeri gyilkos ügyének súlyos következményeit beszéljük meg. Le tudja-e zárni a botrányt az Orbán-kormány azzal, hogy a nemzetközi jog alapján járt el, vagy a vihar ettől nem fog elülni. Marad-e barátunk Azerbajdzsánon kívül? És bukik-e valaki a magyar vezetésből?

Másik témánk, hogy az átlátszó.hu tényfeltáró oknyomozó portál megtalálta a kurucinfo tulajdonosát egy amerikai magyar borász személyében. Most akkor végre fel lehet lépni az uszító rasszizmussal szemben?

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy minden idők legröhejesebb közbeszerzési eljárásának nevezte egy LMP-s politikus a közmédiaszolgáltatónak azt a pályázatát, amelyre csak két Simicska érdekeltséget hívtak meg. Az MTVA vezetése szerint Karácsony Gergely megsértette az alap dolgozóit, ezért helyette kértek elnézést. Új kabaréműsor indul?

Mi a véleményük továbbá arról, hogy az elszámoltatásba újabb hiba csúszott. Ezúttal a szocialista Molnár Gyula volt polgármestert és az SZDSZ-es Lakos Imre alpolgármestert mentette fel első fokon a bíróság a választások előtt bedobott ingatlanügyben. Disznótól disznóig terjed Budai Gyula portfóliója, ahogy Lázár János mondta a múlt héten?

És végül beszéljük meg, hogy több tucat egyetemista lett rosszul tegnap a nagy melegben a nemzeti közszolgálati egyetem tanévnyitóján ahol Orbán Viktor miniszterelnök is beszélt. A tanévnyitó a fontos vagy a tanulók?



Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!