rss      tw      fb
Keres

Orbán magánbirtokokon
Agárdon, L. Simon Lászlónál

Orbán Viktor 2012. június 22-én magánlátogatáson járt Agárdon, „ahol megtekintette L. Simon László kulturális államtitkár, Fejér megyei országgyűlési képviselő mezőgazdasági vállalkozását”. Megnézte az államtitkár pincészetét, majd „a cigánymeggy betakarításán tartottak szemlét, ahol a kormányfő elbeszélgetett az állandó és az alkalmi munkavállalókkal, majd a csemegeszőlő dűlőben az éppen zöldmunkát és gyomlálást végző dolgozók, a Baracskai Büntetés-végrehajtási Intézet elítéltjeinek a munkavégzését ellenőrizték”.


Még rabok nélkül (fidesz.hu)

A Csányi Sándor-féle csípőteleki tehenészeti telepen

Orbán Viktor adta át 2012. október 9-én Közép-Kelet-Európa legnagyobb és egyik legkorszerűbb tehenészeti telepét a baranyai Beremendhez közeli Csípőteleken. A 100 százalékban magyar tulajdonú Bonafarm csoport tagjaként működő Bóly Zrt. 3,5 milliárd forintból, részben európai uniós támogatásból alakíttotta ki a létesítmény. A Bonafarm cégcsoport tulajdonosa Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója. Orbán itt mondta, hogy „a magyaroknak a génjeiben van a föld szeretete”, és hogy „hosszú küzdelemmel sikerült megakadályozni a magyar föld elkótyavetyélését, ma csak ezért jelenthető ki az, hogy ’birtokosai, és nem turistái vagyunk a saját hazánknak’.”*


(MTI-fotó)


Pap Géza etyeki Czimeres Pálinkaházában

Orbán Viktor avatta fel 2012. október 12-én a birtokon Melocco Miklós „Isten, áldd meg a magyart” című szoborkompozícióját. Beszélt arról, hogy igazi áljárványként járta be Európát a rémisztő hír, hogy a magyar alaptörvény Istennel kezdődik, és arról is, hogy a Himnuszban azért van előbb a jókedv, és utána a bőség, mert ez a helyes sorrend. A búval bélelt nem tudja élvezni milliárdjait sem.


(fidesz.hu)* Ajánlom ehhez a következő oldalak meglátogatását:

Nemzeti pólók árudája. A „Magyar vagyok nem turista” feliratú póló mellett kapható trianoni, erdélyi, rovásírásos, hatvannégy vármegyés, „igazságot Magyarországnak” feliratú póló is. Meg persze a Romantikus erőszak nevű „magyar nemzeti rockzenekart” népszerűsítő pólók (dalcímek: Fegyverbe!, Fehér Magyarország, Lesz még Erdély, Turulvérből való Koppány stb.)
Hotdog oldala. „Magyar vagyok, nem turista”, „Szebb jövőt”, Betyársereg logó.
Zeneszövegek oldala. Részlet a „Náci leszek” című dalszövegből: „Nácinak lenni jajj de jó / Olyan ez mint a hógolyó / Fehér vagyok és rasszista / Magyar vagyok nem turista – A nagy lófaszt!”
Magyar Menedék könyvesház. Ajánlat: „Magyar vagyok nem turista” kulcstartó. Kapható még Csurka István „Hatodik koporsója”, a „Kik támadják Magyarországot is miért” című alkotás, Usztics Mátyás „Magor nyelv és történelem” című műve, Tormay-, Wass- és Nyirő-művek stb.

(m.zs.)Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!