rss      tw      fb
Keres

Orbán esete a meghágott kislányokkal


Jó reggelt kívánok,
elmentek a fehérvári huszárok,
erre-arra jártak,
sok kislányt meghágtak,
jó reggelt kívánok,
elmentek a fehérvári huszárok.Orbán Viktor úgy látta helyesnek, ha a Facebook-oldalára feltesz egy 38 másodperces videót, amelyből a választópolgár arról értesülhet, milyen az, amikor a magyar miniszterelnök mulat, amúgy magyar módra.


 

A magyar módra azt jelenti: borozás közben (azaz legalábbis spiccesen), cigány húzza a fülébe, és a „danolás” tárgya egy magyarnóta.

Jelen esetben a „Jó estét kívánok, megjöttek a fehérvári huszárok” című műdal. Hiszen Fehérváron vagyunk (voltunk), legalábbis a Fejér megyei Etyeken, és magánborpincében (lásd: Orbán magánbirtokokon).

Az is magyar módi, hogy a mulatók a műdal eredeti szövegét megváltoztatják. És az is, ahogyan. Cigányzenére mulatni, ez magyar kanvirtus, tehát a dalolók a maguk kan módján mondják el dalban a saját hím-dicsőségüket. Nevezetesen azt, hogy a dicső elődök bizony meghágtak sok szép lányt. Nem „megfőztek”, mint az eredeti magyarnóta-szöveg mondja, mert abban az udvarlás, a csábítás is benne van, sőt, még a közös akaratot is feltételezhetjük. A „meghágás” a bunkó macsó bunkó dumája, hogy stílusos legyek.

A magyar miniszterelnök láthatóan nem ismerte ezt a veretes szöveget, amelyet kedvenc színművésze, Nemcsák Károly kívülről fúj, de igyekszik. Az „erre-arra jártak”-nál még bizonytalan, a „sok kislányt”-nál már alakul a dolog, és mire az igekötőtől („meg”) eljutnak az igéig („hágtak”) már képben van: mondja ő is, és még jót is derül hozzá.

Bizonyára sok minden megtörténhet a férfiemberrel, ha beiszik. Még az is, hogy kislányok (ne pedofil értelemben tessék érteni) megerőszakolásáról énekel „vicces” magyarnótát. De józan ítélőképességű és ép erkölcsű politikussal az nem fordulhat elő, hogy az erről szóló bizonyítékot nyilvánosságra hozza a saját oldalán, azaz büszkén vállalja.

Ha ezt teszi, az azt jelenti, hogy szerinte ez így jól van. Hogy a magyar nemzetnek nemcsak a turulba születés és a vérközösség az összetartó ereje és ápolandó nemzeti hagyománya, hanem a hímfölény és a kanvirtus is. A nemzeti kultúra része.

Meg kellene ezt beszélnie a saját kereszténydemokratáival. Abban egyet fognak érteni, hogy a nő dolga a sok fájdalommal járó szülés (ami nem a magánügye: a közjó érdekében kell vállalnia, minél többször, mert így azt is elkerülheti, hogy verje az ura), a férfié meg a nem kevés élvezetet nyújtó nemzés (újmagyar-nótás szóval: hágás). Hogy aztán a „zabigyerekek” gyártása (mind a KDNP-s „törvényes családon kívül született”, mind a „nemi erőszak révén fogant” értelemben) Istennek tetsző dolog-e, ez nyilván pártközi egyeztetés tárgyát fogja képezni. Mint ahogy az is, hogy ami helyes és megénekelendő cselekedet a dicső magyar fehérvári huszárok esetében, az miért elítélendő az orosz kiskatonáknál.

Mindenesetre magyar kislányok, ne csak szüljetek, hanem szavazzatok is, Orbán Viktorra! El fogjátok nyerni méltó helyeteket a nemzetben.

(Mihancsik Zsófia)Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!