rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2012. november 8.Bolgár György kérdései 2012. november 8-ai műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy a Medián közvélemény kutatása szerint Bajnai Gordon Együtt-2014 szövetsége a Millával és a Szolidaritással megelőzte az MSZP-t. A két szervezet közösen viszont nagyobb a Fidesznél. Lehetséges ez? El tudják képzelni, hogy a szinte semmiből jött mozgalom egy pillanat alatt elvigyen a szocialisták tíz szavazójából akár hármat-négyet? Vagy ez csak az újdonság hirtelen varázsa?

Másik, de ehhez kapcsolódó témánk, hogy az LMP tárgyalni akar az Együtt Szövetséggel, legalábbis erről beszélt Jávor Benedek frakcióvezető. Az LMP-nek nincs is más esélye? Mindenesetre a Millát vezető Juhász Péter ma azt mondta, hogy az LMP lesz az első párt amelyet az Együtt megkeres. Lassan a testtel?

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy a felcsúti Puskás Akadémia félmilliárd forintos támogatást ad a Videoton labdarúgó csapatának pályák és stadionkiegészítő épületek létrehozására. Jól halljuk? Jól olvasnak? Felcsút ad pénzt a Videotonnak? Miért is?

Mi a véleményük tovább arról, hogy a Magyar Rádió volt elnöke, Such György lesz az országgyűlés hivatalának új főigazgatója Kövér László felkérésére. Csak hogy értsék, Such volt a közszolgálati rádió vezetője Gyurcsányék alatt 2006-tól 10-ig. Így telepedett rá akkoriban a szocialista-SZDSZ-kormányzat a közmédiára. Kövér a megmondhatója?

És végül beszéljük meg, hogy Demján Sándor megint rémisztget. Egy konferencián azt mondta, Európa tizenöt-húsz év múlva éhezni fog, mert kitelepíti az élelmiszertermelést. El tudják ezt képzelni?Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!