rss      tw      fb
Keres

Lampard: lehet, hogy ez az utolsó szezonom a Chelsea-nél

MTI 2012. december 14., péntek 10:11

Frank Lampard, a Chelsea középpályása azt mondta: még két-három évig szeretne futballozni, de lehet, hogy a mostani az utolsó szezonja a londoni klubnál.

A 34 éves angol válogatott játékos szerződése az idény végén lejár, az esetleges hosszabbítás azonban még szóba sem került.

"Még semmi nem történt ebben az ügyben - nyilatkozott a Japánban zajló klubvilágbajnokságon Lampard. - Azok a hírek, melyek szerint egy-kétéves szerződéshosszabbítást ajánlott a klub, nem igazak. A labda jelenleg a Chelsea térfelén van."

A futballista ugyanakkor leszögezte: bármit is hoz a jövő, elmondhatja, hogy nagyon szép éveket töltött a Stamford Bridge-en.

"Talán a dolgok nem tartanak örökké. Lehet, hogy az ember szeretné, hogy így legyen, de tudni kell felismerni, reálisan felmérni a helyzetet." - fogalmazott Lampard, aki 2001 óta tagja a Chelsea-nek, amellyel Angliában minden megnyerhető trófeát elhódított, és idén májusban a Bajnokok Ligájában is a csúcsra ért.

A média máris találgat a játékos jövőjével kapcsolatban, lehetséges új állomáshelyként a Los Angeles Galaxyt és Kínát emlegetik.