rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2010. február 26.

Bolgár György kérdései 2010. február 26-án


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy megszólalt a terrorizmussal gyanúsított Budaházy György lebuktatója. Benkő Györgyről először az RTL Klubhoz került felvételből derült ki, hogy ő szolgáltatott bizonyítékok az úgynevezett Hunnia mozgalom, a Magyarok Nyilai ellen. A felvételen az egyik gyanúsított közli, hogy ők a Magyarok Nyilai, ők robbantottak Szilvási Györgynél, ő lőtt Hiller házára, és állítólag Fideszes politikusokat is megtámadtak volna, mondja a felvételt átadó Benkő György. De vajon miért kerül ez most a nyilvánosság elé?

Ezzel összefüggő témánk, hogy Morvai Krisztina a Jobbik Európai képviselője a börtönben lévő Budaházy mellett kampányol, szórólapokon, holott a körzetben jobbikos jelölt is indult. Ezt vajon mivel magyarázzák?

Következő témánk, hogy a sávolyi Balatonring motoros versenypálya beruházója az Indexet és közvetve az LMP-t vádolja zsarolással, rágalmazó újságcikkek közlésével, mert egy üzleti partnerének nem adott üzleti megbízást.

És végül mi a véleményük arról, hogy Orbán Viktor mostanában a Facebook nevű internetes közösségi portálon kampányol. Legutóbb például, a nemzetközi csúcstalálkozók idején azt írta: Blokád alatt Budapest. 1 óra 30 perces új csúcsot futottam a Cinege utcától a Parlamentig, pedig kívülről súroltam a KRESZ határt. Néhány delegáció érkezése miatt nem szabad megbénítani egy 2 milliós várost. Abcúg! írja Orbán. Magyarul, le vele. De kivel? A külföldi delegációkkal, Budapesttel, a budapesti vezetéssel, a kormánnyal, mindenkivel? És mi lesz, ha a következő kormányt Orbán Viktor vezeti majd? Hogy fognak a Parlamentbe, vagy más hasonló helyekre menni a külföldi delegációk, egyszerre, többen is? Lehet, hogy ők várnak majd másfél óráig?


Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!