rss      tw      fb
Keres

Toroczkai volt a Hunnia Mozgalom politikai szálának irányítója?

MTI 2010. március 6., szombat 2:14

A Hunnia Mozgalom politikai szárnyának irányítója Toroczkai László volt - nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Benkő György, a Budaházy-csoport ügyében hangfelvételeket rögzítő százhalombattai vállalkozó.

A napilap szerint a százhalombattai vállalkozó állításait bizonyítja Toroczkai László, "A Mi Magunk teljesítette küldetését" című 2007-es felhívása is. Ebben Toroczkai ezt írja - idézi a Magyar Nemzet - "Szervezeti tevékenységemet továbbra is kizárólag a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalomban folytatom, míg a kormány és a rendszer megdöntésére alkalmas módszernek Hunniát, a párhuzamos Magyarország felépítését látom. Kérem ezért mindazokat, akik a Mi Magunk Mozgalomba jelentkeztek, hogy csatlakozzanak a Hunniához, vagy a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalomhoz".

A Magyar Nemzet ugyancsak Benkő Györgyre hivatkozva arról is beszámolt, hogy a csoport Lendvai Ildikón kívül Gyurcsány Ferenc volt kormányfő, Molnár Lajos és Horváth Ágnes egykori egészségügyi miniszterek ellen is merényletet tervezett.