rss      tw      fb
Keres

Nem érdekel!
Persze, akik akár csak nagyjából ismernek, most azt gondolják, savanyú a szőlő. Azt akarom ugyanis, én, az Összefogás párti mondani (kiabálni, világgá üvölteni) nem érdekel a szoci Simon Gábor 240 milliója. Igen, nem érdekel, fütyülök rá, a drága időmből egy percet nem fecsérelnék arra, hogy erre gondoljak. Pedig nem a szőlő savanyú.


Mert az sokkal jobban érdekel, hogy csalni fognak az esedékes parlamenti választáson. Eleve csalás a körzetek természetellenes átrendezése; a határokon túli („trianoni”) újkeletű kettős állampolgárok választójoga; a külföldön tartózkodó, hazai lakcímmel rendelkező, virtigli magyar állampolgárok vegzálása (az Egyesült Államok területén mind összesen három helyen lehet szavazatot leadni, az utazás forintban százezres nagyságrendű költség, vallásos zsidók az egy nappal korábbi (szombati) dátum miatt eleve megfosztva állampolgári joguktól); a hazai kisebbségek regisztrációjuk során megfosztják magukat a hazai pártlistára való szavazás jogától . Ezek már a rendszerbe épített csalások, aztán, mint meggyőződhettünk róla pl. Baján, hadsorba áll a butaság és az aljasság falanxa.


Eleve a halmozott csalás minősített esete a bevált és józanul természetes kétfordulós rendszer fölcserélése az agyament egyfordulóssal.


És Simon pénzénél az is jobban foglalkoztat, hogy az úgymond ellenzéki (egyetlen) tévécsatornán Havas készít választási műsort (havasosan!), különben is igyekeznek kiegyensúlyozottak lenni (pedig demokrácia és demokráciaellenesség között nincs kiegyensúlyozottság – még Havas sem intézheti el – ő aztán pláne nem!)


És akkor a fölsorolt választási anomáliák, a paksi autoriter csúcspanama (nem „mutyi”! – de nem ám!) közepette halljunk csodát, reggeli főműsoridőben (fél nyolc) a rákkutatásról cserél eszmét az általam amúgy igen kedvelt műsorvezető.


Ép eszünkön vagyunk mi, magyarok, demokraták?!


Az ATV a felelős, ha mindaz, amit fölsoroltam, nem teljes vagy téves.


Nem akarom Simont mentegetni, ne értsük félre – persze, aki akarja, úgyis félreérti, de tegye, a hülyeség mindenkinek alkotmányos (pláne alaptörvényes ) joga, mint tudjuk.


De fontossági sorrendet kell fölállítani: pár (száz) milliónál is fontosabb, hogy elorozzák a demokráciát, a szabadságot, szándékuk szerint örökre, s nyomorba, katasztrófába döntik az országot százéves nagyságrendben (a lökött Paksukkal). Nem rajtuk fog múlni, hogy ha nem természeti, csak gazdasági katasztrófába.


Sokadrendű nemzet leszünk! S nem csak a labdarúgásban!


Ébresztő!!