rss      tw      fb
Keres

A nemzetiszocialista „helyzet fokozódik”…
A jobbikos politikus utolsó parlamenti felszólalásának végén tűrhetetlennek nevezte, hogy az EU-zászlót – amely szerinte a gyarmatosítás szimbóluma – visszahozták az ülésterembe. Ezért ismét eltávolította, majd kiment vele a folyosóra és levitte a félemeletre, ahol a sokszorosító melletti férfi WC-ben helyezte el.


Gaudi-Nagy Tamás délelőtt már magához vette az egyik európai uniós zászlót, majd csatlakozott hozzá a korábban szintén jobbikos, jelenleg független Lenhardt Balázs, aki az ülésteremben lévő másik EU-zászlót távolította el. Ezután a Kossuth tér felőli folyosóra vitték, majd kidobták az ablakon a zászlókat.


(galamuscsoport.hu, 2014.02.13.)Honnan veszi a bátorságot egy rasszista, militáns szervezetet működtető párt anarchistája, hogy meggyalázza a szövetséget kötött európai népek zászlaját, amely szövetséghez való csatlakozásunkat a népakarat szentesítette?


Véleményem szerint a társadalom a vészkorszak idején sem ismerte fel a Jobbik elődjének, a Nyilaskeresztes Pártnak az ártatlan emberi életeket is veszélyeztető erejét! A rendszerváltozás utáni kormányok gyengesége, hozzánemértése, teszetoszasága nagyban hozzájárult ennek az ördögi csoportosulásnak a megerősödéséhez. A társadalom legádázabb, legravaszabb, tömegeket félrevezető ellenségei szemérmetlenül igaz hazafinak, nemzeti radikális tömörülésnek „hirdetik” magukat!


Egy felelős miniszterelnöknek kezdeményezni kellene annak a pártnak a parlamentből való törvényes eltávolítását, amelyikben olyan képviselők vannak, mint Zagyva Gyula, aki nyíltan hirdeti, hogy Magyarország utolsó törvényes miniszterelnöke” a hitlerizmus szolgálatába álló Szálasi Ferenc, aki annak a Nyilaskeresztes Pártnak volt a miniszterelnöke, amelynek a „bátor” felfegyverzett nyilas pártszolgálatosai a nyilas rémuralom idején ártatlan zsidók ezreit, köztük gyermekeket, nőket, öregeket lőttek a Dunába! (Ha a Jobbik vezérkara Zagyva „úr” kijelentésével nem értene egyet, már régen kizárták volna a pártból.) De a párt elnöke, Vona Gábor sem különb, aki bensőséges kapcsolatot ápol Tyirityán Zsolttal, a Betyársereg nyíltan zsidózó, cigányozó, rasszista vezérével, aki következmények nélkül zsidó emberek elpusztítására buzdít.


Ha Európában, ezen belül a hazánkban élő másként gondolkodók egymás elleni uszításán fáradozó miniszterelnök akkor is zsákba dugja ős-ázsiai fejét, amikor az EU zászlaját a nemzetbomlasztó Jobbik prominens személyiségei nyilvánosan elégetik, amikor a parlament ablakán a feltűnési viszketegségben szenvedő kártékony pártkatonák az uniós zászlókat kidobálják, akkor a következményekért is vállalnia kell a felelősséget!