rss      tw      fb
Keres

Kis magyar választási 1x1Kis magyar választási 1x1

Most, hogy itt vagyunk az újabb, a II. Orbán-korszak előtti utolsó, még szabad pillanatokban, nagy felindulásunkban talán még nem késő, hogy a demokratikus baloldali kampányguruk fordítsák a mi javunkra az orbáni hazugságokat és demagógiát. Mert ha eddig nem sikerült a mindent elsöprő legnagyobb, legostobább, legócskább orbáni jelszót, hazugságot, a rezsicsökkentést megmagyarázni a választóknak, akkor legalább fordítsuk ellenük. A Magyarország jobban teljesít, csökkentettük a rezsit, értékálló nyugdíjak hazug szentháromságával szemben most már igenis végre elő kell venni a mi jobb, szabad magyar, demokratikus, baloldali, európai tudásunkat, értékeinket és eszünket, azt, ami összeadódott, amit már elértünk ezeréves történelmünk során. Amennyi még maradt.


Előre hát a mi igazi baloldali jelszavainkkal az égbekiáltó hazugságok ellen azokkal a tényekkel, hogy ma Magyarországon rosszabbul élünk, mint 4 éve, hogy kevesebbet keresünk, nincs munkahelyünk, nincs munkánk és kenyerünk, nincs szabadságunk, szabad és független sajtónk, rádiónk, televíziónk, hogy nincs tanszabadság, nincs szabadság az óvodákban, iskolákban és nincs szabad egyetemünk, hogy nincs elég orvosunk és nincs elég kórházunk, hogy nincs elég nyugdíjunk, hogy nincs már emberi szabadságunk és ma már nincs félelem nélküli életünk, hogy már berontottak a lakásainkba, a magánéletünkbe, hogy Oroszország helyett Európát akarjuk, hogy a drága és veszélyes orosz atom helyett olcsó magyar nap-, fény-, víz- és hőenergiát használjunk, hogy nincs elég gyerekünk – és ne kelljen menekülni e hazából, Magyarországról a magyaroknak, a fiataloknak, barátoknak, rokonoknak és már egész családoknak is. És adják vissza az elvett dohányboltot, földet, magánpénztári pénzünket, azt, amit elvettek a nyugdíjakból!


Mi pedig vegyük hát végre elő a sarokból a félrevert, elrabolt szabad magyar demokratikus baloldali és európai értékeinket, és használjuk, amíg még lehet, és ne hagyjuk magunkat becsapni, szavazatunkat, szabadságunkat elvenni, elhazudni és megrabolni. És mindez, amit ezek elvettek és minden elvett szabadság, nagyság és érték mind-mind szépen és rendesen, békésen elférnek a vagy 6,5 millió szavazópolgárnak legalább egyszer bedobott megcímzett borítékban egy A4-es röpcédulán!