rss      tw      fb
Keres

Ünnepélyes búcsúztató
„Lehúzza a rolót a 2012-ben még 76 milliárd forint árbevételt összehozó Samsung SDI Magyarország Zrt… A vállalat az Opten adatai szerint 111,egy másik forrás szerint viszont 887 alkalmazottat foglalkoztat.”


Biztos vagyok benne, hogy a miniszterelnök ott lesz az üzem bezárásánál, és felolvassa lelkesítő beszédét, hiszen minden jelentős, foglalkoztatással kapcsolatos eseményt megragad a kormány gazdaságpolitikájának fényezésére.A beszéd vázlata


Honfitársaim, magyarok! Magyarország egyre jobban teljesít, eközben a válság Európában szedi áldozatait! Ez minket is meg-megérint, de mi a karvalytőke támadásaitól sem ijedünk meg! A munka nélkül maradt dolgozókat nem hagyjuk az út szélén, a járdákat fogják takarítani, a Paks II. átadása után számukra állásokat fogunk felajánlani. A Samsung gödi gyárát ünnepélyesen bezárjuk, teljesítette küldetését. Az üzem hatalmas nyereségre tett szert, de gazdagította hazánkat is. Energiatakarékos készülékei hozzájárultak unortodox újításunkhoz, a népjólét kulcsához, a rezsicsökkentéshez. Páratlan sikert arattak pávatáncos fellépéseim, megnyertük a választásokat, ezért hálám jeléül minden elbocsátott dolgozónak küldök egy aláírásommal ékesített köszönő levelet, egy tízezer forintot érő Viktor utalványt, amely együtt jár a fülkeforradalmi vitézi rend keresztjének kitüntetésével.


Az ipar területén már az élmezőnyben tartózkodunk. Európában a harmadik legiparkodóbb ország vagyunk, négy év múlva az elsők leszünk! Kérem az üzem volt dolgozóit, csatlakozzanak az EP választások sikeréért rendezendő civil, pártsemleges békemenetünkhöz! Hagyományainkat követve kijelentem, hogy egy a jelszónk, a béke! Egy a zászló, egy a tábor! Aki nincs ellenünk, az velünk van, aki ellenünk van, az „csak a Fidesz”!