rss      tw      fb
Keres

Vb-2014 - Hodgson megerősítette: nem mond le


MTI 2014. június 22., vasárnap 8:47

A brazíliai kudarc ellenére sem kopott meg az angol labdarúgó válogatott szövetségi kapitányának lelkesedése. Roy Hodgson győzelemre kívánja vezetni csapatát a 2016-os Európa Bajnokságon.

Mindezt Hodgson egy vasárnapi interjúban jelentette ki, megerősítve, hogy a csoportköri búcsú ellenére sem kíván lemondani. A kapitány ehhez a hét végén már támogatást kapott a szövetség elnökétől, Greg Dyke ugyanis változatlan bizalmat szavazott a szakembernek és a folytatódó együttműködés mellett tette le a garast.

„Lelkesedésem nem csökkent, mint ahogy nem csökkent elszántságom azzal kapcsolatban sem, hogy tovább dolgozzam játékosaimmal” - fogalmazott Roy Hodgson az interjúban. Egyidejűleg meggyőződésének adott hangot, hogy csapata - mint hangoztatta - percről-percre erősebb és jobb lesz.

Az bizonyos, hogy a kapitány továbbra is számíthat a válogatott erősségére, Wayne Rooneyra. A Manchester United gólerős csatára ugyanis szintén egy vasárnapi nyilatkozatban kijelentette, hogy nem áll szándékában búcsúzni a címeres meztől. „Hiszem, hogy még éveken keresztül viselhetem azt” - jelentette ki a 28 éves csatár, megerősítve, hogy továbbra is a futball a mindene.