rss      tw      fb
Keres

Így kell ezt, emberek!




Habony Árpád a munkaalapú társadalom Alekszej Grigorjevics Sztahanovja. Habony Árpád jól példázza, hogy a munkaalapú nemzeti együttműködés rendszerében meddig emelkedhet az ember, ha képességes, nagy munkabírású és kiváló munkateljesítménnyel büszkélkedhet. Habony Árpád „koronaőri” fizetéséből még nem, de azért a roppant hasznos munkáért kapott bérből, amellyel a miniszterelnököt oktatja stratégiai néphülyítésből, már át tudott ruccanni Washingtonba, és a Four Seasonsben szobát kivenni. Habony Árpádnak biztosan stratégiai dolga volt ott (de biztosan nem John Kerry – Kövér László szerint Hillary Clinton – külügyminiszternél), bár az is lehet, hogy a stratégia pusztán azt célozta, hogy visszavágjon az amerikai kitiltásáról találgató magyar sajtónak, így: „Erre mondják, hogy ’nem talált’?”


Ez a hülyének is megérne éjszakánként 1025 dollárt (242 ezer Ft, reggeli nélkül 975 dollár) egy 56 vagy 74 négyzetméteres szobában – hacsak nem a Georgetown One-Bedroom Suite-ban száll meg 1475 dollárért (352 ezer Ft) vagy a Capital Suite-ban 1995-ért (reggeli nélkül).


Az a sok liberálisan fertőzött ingyenélő internetbuzi (nem a nép! a néppel majd januárban konzultálva lesz!) meg itthon tüntet holmi 700 forintokért, ha nem éppen a fizetésére panaszkodik, mert kevesli a havi 234 ezer forintos magyar átlagbért (amelyben Habony Árpád bére is benne van, aki, mint látjuk, már megengedheti magának, hogy éjszakánként akár egyhavi magyar átlagbérért lakjon Washingtonban)!


Úgyhogy nyomás haza az utcákról, drága magyar testvérek, mert így sose lesz belőletek miniszterelnöki főtanácsadó, azaz Four Seasons-vendég Washingtonban!