rss      tw      fb
Keres

A zavaró tényező
A Fidesz kommunikációs gépezete támadást indított egy zavaró tényező, Juhász Péter ellen. „Késve benyújtott vagyonnyilatkozata alapján rejtély, miből élt és gondoskodott eddig családjáról Juhász Péter. Az Együtt belvárosi politikusának a dokumentum szerint se foglalkozása, se jövedelme, se ingatlana, se ingósága, se megtakarítása nincsen, ellenben 250 ezer forintos pénzintézettel, illetve 5,5 millió forintos magánszemélyekkel szembeni tartozása van” – olvasható a Magyar Nemzetben.


Mélyen együtt érzek a fideszes politikusokkal. Kínos lehet a nincstelen Juhász Péterrel együtt ülni a politika asztalánál olyanoknak, akiknek milliós karóráik és táskáik, harmincmilliós jachtjaik, százmilliós házaik és szállodáik vannak, akik milliós szállodaszámlákat és Rolling Stones koncerteket fizetnek ki zsebből, akik százmillióval többet takarítanak meg, mint amennyit keresnek. Kínos lehet állandóan együtt lenni olyasvalakivel, akinek szemmel láthatóan nem a pénz az istene, nem lehet bevenni a buliba, és még kínos meglepetéseket is okozhat, ha nagyon figyel, és kinyitja a száját.


Annyira kínos, hogy még a karaktergyilkosság nagyágyúját is megpróbálják ellene bevetni. Csak arra nem gondoltak nagy viszketegségükben, hogy ez az ágyú most fordítva sült el. Mert senkinek sem az jut eszébe, hogy mit keres ez a csóró a politikában, hanem az, hogy pont azok beszélnek pénzről, akik nehezen tudnának elszámolni, ha a mentelmi bizottság nem védené őket.