rss      tw      fb
Keres

Arcába döfött késsel utazott száz kilométert a kórházig egy brazil férfi


MTI 2014. december 31., szerda 12:26

Arcába döfött késsel utazott száz kilométert a kórházig egy brazil férfi. Verekedés közben egy harminc centiméteres élű késsel szúrták arcon, ezután autózott a legközelebbi kórházig, ahol megoperálták.

„Vasárnap hajnali fél ötkor érkezett, két órával később megműtötték. A kés kioperálása három órát vett igénybe, a páciens jól van, szövődmények nem léptek fel” - közölte Ana Flavina Soares, a teresinai kórház szóvivője az AFP-vel kedden.

Az orvosok szerint a kés a 39 éves Juacelo Nunes bal szeme alatt hatolt be, áthaladt a szájüregen és az állkapocs állította meg.

„Több vénát és ideget is ért a szúrás, halálos is lehettek volna” - mondta Gilberto Albuquerque, aki szerint meglepetés a férfi gyors gyógyulása.

A fejsérülésen kívül Nunest három másik szúrás is érte, kettő a mellkasán, egy a vállán. A csetepaté, melyben a férfival így elbántak, az északkelet-brazíliai Piaui állam fővárosától, Teresinától száz kilométerre, Agua Branca városban, egy összejövetelen történt.

Nunes több mint két óra alatt jutott a kórházba, mindvégig tudatánál volt. Két-három napot még a kórházban kell töltenie, mivel a legsúlyosabb szúrás a tüdejét érte - magyarázta Soares.