rss      tw      fb
Keres

Messi és Ronaldo egy csapatban?


MTI 2015. január 14., szerda 14:48

Carlo Ancelotti szerint „hatalmas dolog lenne", ha egy csapatban futballozna Cristiano Ronaldo és Lionel Messi, de úgy véli, az ötlet igen nehezen kivitelezhető.

A Real Madrid olasz vezetőedzője szerdai sajtóértekezletén beszélt az ügy bonyolultságáról, hangsúlyozva, hogy immár háromszoros aranylabdás portugál játékosa, illetve az FC Barcelonát erősítő, s a világ legjobb labdarúgóját megillető elismerést korábban négy alkalommal is kiérdemlő argentin támadó esetében sem valószínű a klubváltás, ennél fogva az sem, hogy közös csapatban folytassák pályafutásukat.

„Cristiano a Real Madrid zászlóshajója, Messi pedig a Barcelonánál tölt be ugyanilyen vezető szerepet, már csak ezért se nagyon tudom elképzelni, hogy csapattársakká válhatnak, hiszen mindkettőjüknek megvan a maga együttese és a maga története” - fogalmazott Ancelotti.

Az olasz szakembert azt követően kérdezték e témában, hogy hétfőn, a FIFA-Aranylabda zürichi átadóünnepsége előtt Ronaldo és Messi is azt válaszolta az újságíróknak, hogy szívesen futballozna egy csapatban a másikkal.