rss      tw      fb
Keres

Civilek felhívása magánnyugdíjpénztár-ügyben


Mentsük a menthetőt!
Felhívás

Ne hagyjuk, hogy a kormány tönkretegye a vegyes nyugdíjrendszert, és az állami költségvetés elnyelje a magánnyugdíjpénztárakban tizenkét év alatt felhalmozódott nyugdíjcélú megtakarításainkat!

Aki már tudja, hogy maradni fog a magánnyugdíjpénztárában, annak azt javasoljuk, hogy jelenjen meg a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság Budapest, Váci út 73. szám alatti ügyfélszolgálatán (3-as metró Árpád híd megállónál) 2011. január 5-én, az első hosszított nyitvatartású napon, és jelentse be maradási szándékát.

Aki még nem döntött, az honlapunkon: www.azennyugdijam.eu tájékozódhat a nyugdíjrendszer működéséről, a pénztárban maradás vagy az átlépés lehetséges következményeiről, a jogi lehetőségekről. További kapcsolattartási lehetőségek a http://azennyugdijam.blog.hu, a MÖPÉSZ facebook-oldalon, a www.mszdu.hu honlapon és a http://www.facebook.com/nyugdij („El a kezekkel a nyugdíj-megtakarításoktól”) oldalon.

Budapest, 2011. január 3.

Balla Szabolcs, az „AZ ÉN NYUGDÍJAM” mozgalom képviselője
Lontai Tamás, a MÖPÉSZ – Magán- és Önkéntes Nyugdíjpénztári Tagok Érdekvédelmi Szövetségének elnöke
dr. Dániel Péter, a „KÉK SZALAGGAL A DEMOKRÁCIÁNKÉRT” civil mozgalom alapítója, a Magyar Szociáldemokrata és Liberális Unió elnökeLásd ehhez Bauer Tamás írását: Mit tegyünk nyugdíj-ügyben?Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!