rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2010. április 23.

Bolgár György kérdései a 2010. április 23-ai műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük még a választásokat, ebben a választási ciklusban utoljára: vajon tud-e valamennyit fordítani az MSZP, vagy a Fidesz majdnem mindent visz? Elmennek-e a választók a második furdalóra, és kik lesznek az aktívabbak? Mindenesetre sokatmondó, hogy a közszolgálati rádió Déli Krónikájának első hírei, tudósításai között egyik sem szólt a választásról, a fő sztori az volt, hogy jogos-e pénzt kéri a temetőkbe behajtó autósoktól? Minden eldőlt volna?

Másik témánk is összefügg a választással. A Fidesz ugyanis most azzal kampányol, hogy a nemzeti egység a tét. Valóban az ő kétharmaduk nemzeti egységet is jelent, vagy csak annyit, hogy a parlamenti ellenzéknek nem lesz semmilyen szava?

Mit szólnak ezen kívül ahhoz, hogy a Zuglóban állva maradt LMP-s jelölt olyan szórólappal kampányol, hogy pártjának semmi között az MSZP-hez és az elmúlt 8 év bűnös kormányaihoz, ezért nincs is szükséges a szocialisták könyörrszavazataira. Milyen politikai húzás ez? Nyerni sem akarnak?

És végül máris bejelentette anyagi igényét az új kormánynak a kórházszövetség. Szerintük 65 milliárd kell azonnal az egészségügynek: ürügy a nagyobb államháztartási hiányra, vagy elindult a kérelmezők hosszú sora?


Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!