rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2011. július 14.


Bolgár György kérdései a 2011. július 14-ei műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy a kémügy valójában a Fidesz elleni kémkedés volt, legalábbis a Heti Válasz szerint. Mert a Fidesz titkosszolgálati forrásait próbálta elvágni néhány évvel ezelőtt a Nemzetbiztonsági Hivatal. Amely azzal bízott meg egy céget, hogy tudja meg, hogyan jutottak el titkos információk a párthoz. Most akkor ki kémkedett? Az ügyben egyébként ma másodszor is letartóztatták Galambos Lajost, a kémelhárítás volt vezetőjét, akit a múlt héten az elsőfokú bíróság még szabadon engedett. A jobboldali sajtó akkor életesen támadta a bírót. A másodfok most már más fényben látta az ügyet?

Következő témánk, hogy elméletileg védett lápvidéken termel ki tőzeget Orbán Viktor apjának és testvérének cége – írja a mai HVG. Az elvi tiltás azonban a gyakorlatban nehezen érvényesíthető. A zöld ombudsman vizsgálódik, igaz, közben önálló hivatala megszűnt. A láp is meg fog? Meg az ügy is?

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy a jelek szerint most már leszámolásra készülnek a független esztergomi polgármesterrel szemben. A helyi Fidesz azt állítja, hogy Tétényi Éva kijelentette róluk, egyenként kellene megverni őket. Ki is itt az agresszív?

Végül mi a véleményük arról, hogy kevesebb tiltakozó vett részt tegnap a közmédiából kirúgottak melletti szolidaritási demonstráción, mint ahány embert eltávolítanak a közrádióból és a köztévéből. Mindenki belefáradt már?


Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!