rss      tw      fb
Keres

A galamus.hu támogatásáról

Kedves Olvasók!


Többen kérdezték és kérdezik, fel lehet-e ajánlani nekünk azt a bizonyos 1 százalékot. Ami egyrészt megtisztelő és megható. És ezt nem az udvariasság mondatja velem, velünk, valóban a munkánk legnagyobb elismerésének tartjuk, hogy sokan olyan fontosnak érzik, amit csinálunk, hogy ott akarnak segíteni, ahol valóban szükségünk volna rá, az újság fenntartásában. Másrészt viszont, sajnos, mi nem kaphatunk 1 százalékot. Az 1 százaléknak szigorú törvényi feltételei vannak, és mi tavaly év végén az újságot találtuk ki, terveztük és csináltuk meg, nem azt az alapítványt, amely majd egy vagy két év múlva elfogadhatná az 1 százalékokat.

Viszont ha valaki az adózott pénzéből is akar, pontosabban tud segíteni a Galamus fenntartásában – ilyen olvasóktól is kaptunk már levelet, de akkor még nem döntöttük el, most már igen, mi ilyenkor a szerintünk helyes eljárás –, ezt a következő számlaszámon teheti meg (ez a lapot kiadó Editor Galamus Kft. számlaszáma :

Editor Galamus Kft.
10700419-66493934-51100005

Nemzetközi utalásnál:
IBAN-szám: HU67-1070-0419-6649-3934-5110-0005
Swift-kód: CIBH-HU-HB

Számlavezető:
CIB Bank Zrt.
1027 Budapest, Medve u. 4-14.

Kérjük, hogy a közlemény-rovatban tüntessék fel: a Galamus-csoport támogatására, illetve hogy szeretnék-e, hogy a galamus.hu nyilvános támogatói listáján szerepeljenek. Ha igen, ezt a közlemény rovatban „igen”-nel jelezzék. Ellenkező esetben írjanak „nem”-et. Mi ennek megfelelően fogunk eljárni.

Köszönjük a szándékukat, és ha lesz, a segítségüket is.

A Galamus-csoport nevében

Mihancsik Zsófia
felelős szerkesztő


Kapcsolódó cikkeink:

Olvasói reflexiók a születésnapi írásokra II.
Olvasói reflexiók a születésnapi írásokra I.
Ma egyéves a Galamus-csoport
Köszönet a támogatásokért - A G-7 rovatindítójaHa tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!