rss      tw      fb
Keres

Végre! Magyarország új fogakat sorsol kiA svájci marketing- és reklámújság honlapja, a werbewoche.ch az új magyar reklámkampányról ír.

„Magyarország felragyogtatja az Ön fogait” – ezzel a mottóval sorsolja ki a Magyar Idegenforgalmi Hivatal „Németország legszebb mosolyát”. Illetve egy utazást egy budapesti fogegészségügyi vagy fogászati kozmetikai kezelésre. A magyar hivatal facebook-oldalán a résztvevők augusztus 31-ig küldhetik be lehetőleg „kifejező és eredeti” pályázatukat az új fogacskákra. A szerencsés nyertest egy szakmai zsűri választja majd ki az előzőleg a fecebook-közösség által megszavazott első tízből. A győztest budapesti tartózkodása során – Hurrá! – egy profi tévéstáb kíséri. Ezenkívül „szabad neki” blogot vezetni a facebook-oldalon a tapasztalatairól és a benyomásairól.


Aranyos akció. Különösen mivel feltételezhető, hogy az idegenforgalmi hatóság a fogszépítés kivitelezésére – a dömpingárak ellenére – garantáltan szeriőz és hasonló képzettséggel rendelkező orvost választott ki… Akárhogyan is: a Werbewoche szerkesztősége szép és pihentető üdülést kíván!

____________

A honlap egyébként – mint a Galamus is hamarosan – rövid nyári szünetet tart – a szerk. 


Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!