rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2010. április 27.

Bolgár György kérdései a 2010. április 27-ei műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy Sólyom László nem marad köztársasági elnök, legalábbis erre lehet következtetni Pokorni Zoltán ma reggeli tévényilatkozatából. Amelyben a Fidesz alelnöket azt mondta a műsorvezetőnek: ha úgy fogalmazná meg a kérdését, hogy szerintem két-három év múlva Sólyom László lesz-e a köztársasági elnök, akkor azt a választ adnám, hogy nem. Vajon miért?

Másik témánk, hogy Mesterházy Attila lesz ismét az MSZP parlamenti frakcióvezetője, de közben lázadnak a gyurcsányisták. Több város MSZP szervezetének vezetősége írásban kereste meg a volt miniszterelnököt, azzal, hogy ha rövid időn belül nem tér vissza a párt valamelyik vezető tisztségébe, kilépnek a pártból és a szervezetüket is feloszlatják. Élesedik a helyzet a MSZP-ben?

Mit szólnak ezenkívül ahhoz hogy Orbán Viktor szerint az adóbevallásnak el kell férnie egy söralátéten. A Fidesz elnöke üzent a Nemzeti Bank elnökének is, mondván, nem offshore lovagok helye az intézmény. Hanem? Grállovagoké?

És végül mi a véleményük arról, hogy a Fidesz holdudvarába tartozó céghez került az RTL Klub harmincegy százalékos üzletrésze. Lesz még itt meglepetés?


Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!