rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2011. október 5.


Bolgár György kérdései a 2011. október 5-ei műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük azt a most elhangzott friss hírt, amely a holnapi Heti Válaszban jelenik majd meg részletesen, hogy az MSZP Gyurcsány vezette demokratikus koalíció platformjából át fog alakulni, de ez állítólag csak a kezdő lépés lenne és Gyurcsány Ferenc valójában egy Bajnai Gordon vezette Orbán ellenes olajfa szövetség felépítésén dolgozik.

Másik témánk, hogy ismét háromszáz forint fölé emelkedett az euró árfolyama, mi lesz a vége?

Ezzel is összefüggésben mit szólnak ahhoz, hogy a kormány Brüsszelnek már bevallotta, nekünk még nem, hogy az idén durván elszáll a költségvetési hiány és ezt csak a magánnyugdíjpénztári államosítás tünteti el. Mindenesetre az eredetihez képest az egyenleg több mint 300 milliárd forinttal rosszabb. Becsapták magukat is?

Mi a véleményük továbbá arról, hogy a jövő évi költségvetésben minden ígéret ellenére nem szerepel az új Puskás stadion felépítésének megkezdése. Mégsem szeretik annyira a focit? Vagy csak a debrecenit szeretik? Mert az ottani stadion benne van a büdzsében.

Aztán beszéljük meg, hogy közben ebadót is be akarnak vezetni, méghozzá ebrendészeti hozzájárulás címen. Fogalmazni azt tudnak?

És végül mi a véleményük arról, hogy Áder János lesz állítólag az Országos Bírói Hivatal elnöke. Márpedig ez a testület nevezné ki a bírákat. Fő a függetlenség?


Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!