rss      tw      fb
Keres

Thorpe elkésett az újrakezdéssel

Ian Thorpe túl későn kezdte újra az úszást, és aligha fog tudni kijutni a jövő nyári, londoni olimpiára - legalábbis így látja az egyik legnevesebb ausztrál edző.

Premier League - Rangadó nélküli karácsonyi forduló

Az élcsoport tagjai számára egyformán kötelező a győzelem az angol labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában, amelyet hétfőn és kedden rendeznek meg.

Venus Williams indul az Australian Openen

A szervezők szerint elindul a január 16-án rajtoló Australian Openen Venus Williams, az amerikaiak hétszeres Grand Slam-győztes teniszezője.

A BBC-nél is Cavendish lett az év sportolója

Ahogy korábban a sportújságírók szavazatai alapján, úgy a BBC televíziós csatorna nézőinek voksai nyomán is az országúti kerékpáros világbajnokság mezőnyversenyének győztese, Mark Cavendish lett az év sportembere Nagy-Britanniában.

Yaya Toure az év afrikai labdarúgója

A Manchester City elefántcsontparti légiósa, Yaya Toure lett az év labdarúgója az afrikai kontinensen.

Lapszemle: Már elvitte a termést az aszály

Áfaemelés nélkül is 10 százalékos drágulással számolnak jövőre a termelők, ám ez mégsem mozgatta meg az idei piacot - írta pénteki számában a Napi Gazdaság.

Premier League - Döntetlen a White Hart Lane-en

Döntetlent hozott az angol labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának csütörtöki zárómérkőzése, a házigazda Tottenham Hotspur és a Chelsea londoni csatája.

Spanyol Király Kupa – Menesztették a Villarreal vezetőedzőjét

Menesztették posztjáról Juan Carlos Garridót, a Villarreal vezetőedzőjét, miután szerda este csapata kikapott harmadosztályú riválisától, s ezzel már a legjobb 32 között kiesett a spanyol labdarúgó Király Kupából, csakúgy, mint több más első osztályú együttes.

Menesztették az Atlético Madrid vezetőedzőjét

Menesztették csütörtökön Gregorio Manzano vezetőedzőt az Atlético Madrid labdarúgócsapatától, miután együttese a nyolcaddöntőbe jutásért rendezett párharc során kiesett a harmadosztályú Albacete ellen a Spanyol Király Kupában.

Serie A - Edzőváltás a Genoánál

Menesztette posztjáról Alberto Malesani vezetőedzőt az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Genoa vezetősége, amely már csütörtökön ki is nevezte a tréner utódját Pasquale Marino személyében.

Kórházban tölti a karácsonyt Eusebio

Kórházban tölti a karácsonyt Eusebio, a portugálok korábbi kiváló labdarúgója, akinél csütörtökön kétoldali tüdőgyulladást diagnosztizáltak az orvosok.

Brad Drewett lesz az új főnök az ATP-nél

Január elsejétől az ausztrálok volt profi játékosa, Brad Drewett vezeti majd a férfi tenisztornákat szervező ATP-t.

Premier League - Halasztják a hétfői Arsenal-Wolverhampton meccset

A londoni metróvezetők tervezett sztrájkja miatt 24 órával később kerül sor a hétfőre tervezett Arsenal-Wolverhampton Wanderers mérkőzésre az angol labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában.

Megrugdosta támadóját a kapus, félbeszakadt az Ajax-Alkmaar meccs

Félbeszakadt a labdarúgó Holland Kupa szerda esti Ajax Amsterdam-AZ Alkmaar mérkőzése, mert a vendégcsapat vezetőedzője lehívta játékosait a pályáról, miután az együttes kapusát a játékvezető kiállította.

Márciustól nyílt napok a Hungaroringen

Az idei év pozitív tapasztalataiból kiindulva jövő márciustól rendszeresen, minden hónapban rendeznek egy-egy nyílt napot az autósoknak és a motorosoknak a Hungaroringen.

Az Atlético Junioré a kolumbiai futballbajnoki cím

Az Atlético Junior nyerte a kolumbiai labdarúgó-bajnokság zárószakaszát, az úgynevezett Clausurát, miután a döntő visszavágóján büntetőkkel legyőzte az Once Caldast.

Mayweather háromhónapos börtönbüntetést kapott

A profi boksz kiemelkedő figurájának számító Floyd Mayweather Jr.-t három havi börtönre ítélték, bűnösnek találván családon belüli erőszak vádjában.

Barátságos mérkőzés - Chilei győzelem

Chile labdarúgó-válogatottja hazai közönség előtt egy góllal jobbnak bizonyult Paraguay együttesénél barátságos mérkőzésen.