rss      tw      fb
Keres

 

Kelemen Lászlóról

Elsősorban az informatikai háttérről gondoskodik; szórványos írásai nem (feltétlenül) közéletiek - inkább tudományról, technikáról, informatikáról szóltak...

 

Google-kérdések

Interjú Bernard Girard-ral

„Vizsgáljuk meg, hogy amit a Google tett, azt miért vállalta, hiszen amit tettek, az nonszensz. Tökéletes hülyeségnek tűnik kivonulni a világ legnagyobb piacáról, Kínából. Miért vonultak ki mégis?”

Az ír egyház "elvesztette minden hitelét"

A The Times nagyszombatra időzítette a Canterbury érsekével készített BBC-interjú ismertetését

 "Az egyház mostani és a zsidók egykori szenvedései közé tett egyenlőségjel már csak azért is felkorbácsolja az indulatokat, mert az egyház édeskeveset tett annak a holokausztnak a megakadályozásáért, amelyben zsidók millióit gyilkolták le."

Holdfogyatkozás


forrás: NASA

"...ezeknek a céloknak az elérése közvetlenebb haszonnal kecsegtet, mint a Holdra szállás magasztos, ámde korlátozott társadalmi, tudományos, technológiai és gazdasági előnyei..."

"Kétszeresen is súlyos jövőnk"

Soros György gazdasági válságról szóló írásának ismertetője

A gazdaság talpraállítására tett erőfeszítések kimeríthetik az erőforrásokat, ezért a mostanit egy második gazdasági válság követheti.

Politikai biológia

"Talán vitatható a kutatók azon vélekedése, hogy a politikai dominancia tartós, négy évre szóló változása a vesztesekben további folytatólagos tesztoszteronszint-csökkenéshez vezethet"