rss      tw      fb
Keres

 

Idei külföldi hírek

A régebbi hírek az archívumban találhatók

 

Madonnát Mandela és Martin Luther King megsértésével vádolják

Sokan bírálják Madonnát a közösségi portálokon, amiért az énekesnő úgymond olyan nagy fekete polgárjogi harcosokhoz hasonlítja magát új lemezét beharangozó propagandakampányában, mint Nelson Mandela vagy Martin Luther King.

A görög választások favoritja fordulatot jósol Európában

Alekszisz Ciprasz, a görög radikális baloldali Sziriza párt vezetője, a január 25-re kiírt választások fő esélyese azt hangoztatta, hogy pártjának győzelme elindítja majd a „szükséges változásokat” Európában.

A szerb kormány 188 veszteséges állami céget bezár

A szerb kormány 188 veszteséges állami céget bezár és emiatt csaknem 5 ezer embernek szűnik meg a munkahelye az idén - közölte Zeljko Sertic szerb gazdasági miniszter.

Dagad a brit uralkodó fiának szexbotránya, az udvar ismét cáfol

Két napon belül másodszor volt kénytelen cáfolni a brit királyi ház, hogy András yorki herceg, II. Erzsébet királynő másodszülött fia érintett lenne egy régóta húzódó amerikai gyermekszex-botrányban, miután az ügyről egyre több, az amerikai közélet és a politika legmagasabb szintjeire is gyanút vető részlet kerül nyilvánosságra.

Ebola - Új ENSZ-megbízott: a vírust le kell győzni, nincs „B terv"

Az ebola ellen nincs „B terv", a vírust le kell győzni - jelentette ki a ghánai fővárosba érkezve Iszmáil Uld Sejk Ahmed, a kór elleni küzdelemre létesült ENSZ-misszió (UNMEER) új vezetője. A járványnak már több mint 7900 halálos áldozata van Nyugat-Afrikában.

Nőtt a világ acéltermelése tavaly

Tavaly nőtt a világ acéltermelése a nemzetközi acélipari szervezet (Worldsteel) honlapján szereplő előzetes számítások alapján.